Gamescom 2023: Objavljen je popis indie igara koje će biti na štandu Indie Arene

Indie igre često prolaze nezapaženo od strane mnogih igrača, najčešće zbog nižeg budžeta za promociju u usporedbi s većim proizvođačima AAA igara, zbog čega smo pokrenuli ovaj segment kojim usmjeravamo pozornost na manje, ali zanimljive igre koje su u razvoju ili su već dostupne na tržištu. Današnja tema je Erenšor.

erenshor_1

Erenshor je RPG za jednog igrača inspiriran popularnim MMORPG naslovima iz devedesetih i ranih dvijetisućih, a sa svojim stilom i mehanikama igranja želi igračima pružiti osjećaj kao da igraju pravi MMORPG. Kako nije u pitanju online igra, svi NPC-jevi su isprogramirani tako da se ponašaju kao drugi igrači – sudjelovat će s vama u borbama i komunikacijama te pozivati ​​u grupu kako bi zajedno riješili neku tamnicu.

erenshor_3

Igra će se stići s velikim otvorenim svijetom ispunjenim raznim frakcijama, tisućama jedinstvenih stavki, gradovima, tamnicama, šumama, tvrđavama, špiljama, ali i zonama koje će od vas zahtijevati visok nivo lika. Također će nuditi i priču koja istražuje misterije Erenshora, ali će biti na vama hoćete li pratiti priču ili samo stvarati kao što je u ovom svijetu. Još jedna stavka koju je indie studio Burgee Media jasno istaknuo na Steam stranici ove igre jest da Erenshor nikada neće nuditi mikrotransakcije.

erenshor_2

Iako za sada još uvijek nije potvrđen datum lansiranja, Erenshor bi se trebao staviti na Steam tijekom sljedeće godine. Ako želite podržati ovaj projekt, možete isprobati spomenuti demo,popis željaigru na Steamu, ali i pratiti daljnji razvoj projekta naCvrkut.

Više o temiIzvor: Gameperspectives.hr