Radiogram

OSNOVNI PODACI
Naziv Radiogram
namjena Aplikacija za slušanje radijskih postaja
Android Trgovina igračaka
iOS Nema
Cijena Besplatan / 4,11 eur (Premium)

Radiogram je još jedna prilično zgodno napravljena aplikacija koja omogućuje slušanje velikog broja radijskih postaja. Ističe se jednostavnim sučeljem i, manje ili više, standardnim mogućnostima što ukupno znači da je dojam korištenja aplikacije prilično dobar.

Naglašava se slušanje lokalnih postaja pa sve počinje tako da se izabere zemlja za koju se žele slušati radijske postaje (zemlju je u bilo kojem trenutku moguće promijeniti), a onda samo valja pregledavati što je sve dostupno. Oni koji znaju koje postaju traženi, mogu se osloniti na pretraživanje.

Svaku možete dodati u favorite kako biste im kasnije lakše pristupili (posebno ih je korisno dodati na popis favorita jer ćete ih lakše pronaći u autu, pogotovo ako multimedija u autu podržava Android Auto ).

Osim toga, moguće je radijske postaje pregledavati i prema raznim kategorijama, a tu je i relativno praktičan prikaz na mapi. Tu je i podrška za Chromecast, podrška za tamnu temu, kao i neke druge sitnice kao što je mogućnost podešavanja veličine međuspremnika. Aplikacija je besplatna no prikazuje oglase, a njih se može riješiti nadgradnjom na inačicu Premium koja stoji 4,11 eura.

Više o temiIzvor:Bug.hr