INETEC poziva srednjoškolce na besplatnu Ljetnu školu robotike 2023

Ideš li u prvi, drugi ili treći razred srednje škole i tražiš uzbudljiv način za provesti predstojeće praznike? Izbrusi svoje vještine i oslobodi kreativnost u Ljetnoj školi robotike INETEC. Ovo je jedinstvena prilika za učenje o robotici u zabavnom i poticajnom okruženju uz iskusne mentore iz realnog sektora. Uđi u svijet ‘prave’ robotike i primijeni teorijsko znanje uz vodstvo vrhunskih stručnjaka!

Tvrtka INETEC je već gotovo 35 godina svjetski lider u razvoju robotskih uređaja, sondi, instrumenata i softvera za ispitivanje bez razaranja, a njihov sektor istraživanja i razvoja glavni je pokretač inovacija u područjima robotike, softvera, instrumenata i sondi. Ako ste željeli nova znanja o robotici, pridružite se Ljetnoj školi robotike INETEC-a!

Prijavite se i sudjelujte, potpuno je besplatno!

Radit će se u grupama od po 20 polaznika uz poticanje suradnje, komunikacije i kritičkog razmišljanja. Upoznat ćeš vršnjake koji obožavaju robotiku kao i ti, razmijeniti vrijedna iskustva i sklopiti trajna prijateljstva. Jednako tako saznat ćeš kako je izgledao put do uspjeha hrvatskih stručnjaka te steći uvid u inženjerske karijere i saznati kako je raditi u svjetskoj high-tech tvrtci, jer možda i ti jednog dana postaneš dio njihovog tima.

Više obavijesti o programu nalazi se napoveznici.

Program Ljetne škole robotike INETEC-a odvija se u dva termina po dva tjedna u prostorijama INETEC-a u Lučkom, Dolenica 28 (oko 20 minuta vožnje autobusom br. 111 ili 132 od Savskog mosta).

📅 Prvi termin: 17. 7. – 28. 7.

📅 Drugi termin: 21. 8. – 1. 9.

Prijave se primaju do 20. lipnja 2023. putem crta i broj mjesta je ograničen!

Ne propustite ovu sjajnu priliku da unaprijedite svoje kreativne vještine, steknete nova prijateljstva te istražite uzbudljiv svijet visoka tehnologija robotike.

Istražuj, rasti i otkrij kako možeš pozitivno utjecati na svijet!

Više o temiIzvor:Bug.hr