Reolink CX410 stiže na tržište s novom tehnologijom za noćno snimanje

Renomirani proizvođač kamera i snimača, Reolink, predstavio je ovoga tjedna CX410pametna sigurnosna kamera koja se može pohvaliti otvorom blende f/1.0, senzorom od 1/1.8 inča od 4 MP i novim noćnim načinom rada u boji.

Naime, CX410 može snimati video zapise u 2K rezoluciji za 30 slika u sekundi. Radi se o prvoj Reolinkovoj kameri koja dolazi s tehnologijom ColorX, koja bi, barem prema tvrdnjama proizvođača, trebala prikazivati ​​prirodne boje u snimkama ili prijenosu uživo čak iu mraku bez dodatnog osvjetljenja.

U nastavku prilažemo primjer fotografije snimljene Reolinkovom novom kamerom u 21 sat pri lošem osvjetljenju.

Primjer fotografije snimljene Reolinkovim CX410 fotoaparatom.  📷 Fotografija: Reolink
Primjer fotografije usnimljene Reolinkovom CX410 kamerom. Fotografija: Reolink

Nadalje, CX410 dolazi s ugrađenim LED-icama koje osvjetljavaju područje oko kamere. Iako bi ta opcija u teoriji trebala poslužiti kao prepreka neželjenim posjetiteljima, tu je i integrirana zvučna sirena za upozorenje. Kamera ima i detekciju pokreta temeljenu na AI-ju, koja razlikuje ljude, vozila i živote te šalje obavijesti na vlasnika mobitela.

Reolinkova nova kamera dolazi s IP66 certifikatom otpornosti na vodu i prašinu, a prema tvrdnjama proizvođača, trebala bi raditi na temperaturama od -10°C do 50°C. Za napajanje i povezivanje s mrežom koristi se PoE, a alternativno se može koristiti i 12-voltni priključak. Sve snimke mogu se spremiti na microSD karticu ili prenijeti na FTP poslužitelj.

Reolink CX410 📷 Fotografija: Reolink
Reolink CX410 Fotografija: Reolink

Reolink CX410 već je dostupan za kupnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 119,99 eura. Više informacija saznajte na službenoj stranici proizvođača.

Više o temiIzvor:Bug.hr