Koncept Cupra DarkRebel nastaje prvo u digitalnom svijetu

Putem online konfiguratora korisnici su do sada izradili više od 270.000 konfiguracija. One će utjecati na konačni dizajn izložbenog vozila Cupra DarkRebel

Cupra DarkRebel, novi koncept španjolske marke u domeni električnih vozila, korak je bliže fizičkom svijetu, budući da se bliži kraj mogućnosti utjecaja na njegovu fizičku verziju putem online konfiguratora vozila. Do sada su sami obožavatelji marke izradili više od 270.000 konfiguracija modela modela Cupra DarkRebel

— tekst slijedi nakon oglasa —

Prvo je to izložbeno vozila ove marke stvoreno u “Metahypeu”, posebnom prostoru u metaverzumu. Tisuće konfiguracijskih podataka bit će uključene u konačni fizički dizajn modela DarkRebel.

“Cupra DarkRebel najnovija je provokacija marke, stvorena bez granica stvarnog svijeta. Ovo izložbeno vozilo stvoreno je za sljedeću generaciju, dizajnirao ga je tim, a ne pojedinac, i on je buntovnik sa svrhom – želi pokazati da električni automobili mogu biti seksi, emotivni i šokantni”, rekao je Wayne Griffiths, izvršni direktor marke Cupra.

Korisnici iz cijelog svijeta doprinijeli su svojom kreativnošću i utjecali na konačni dizajn vozila Cupra DarkRebel. Dvije zemlje s najviše konfiguracija su Španjolska i Njemačka, dok su Meksiko i Turska u prvih deset.

U Hyper konfiguratoru korisnici su mogli birati između tri okruženja – Exponential square, Exponential cube i Exponential infinite, gdje su mogli stvoriti vlastiti model Cupra DarkRebel. “Cupra pleme” privukla je konfiguracija Exponential square koja, nadahnuta prirodnim elementima kao što su minerali i kamenje, uključuje grube teksture i zemljane boje.

Hyper konfigurator za stvaranje jedinstvenog personaliziranog modela Cupra DarkRebel i dalje je dostupan.

Više o temi

Izvor:Bug.hr