Petrol otvorio tri nova prodajna mjesta na sjeveru Hrvatske

Zelena tranzicija Grupe Petrol znači i da pripremaju dokumentaciju za dobivanje dozvole za instalaciju solarnih elektrana na krovovima svojih prodajnih mjesta

Grupa Petrol drugi je najveći opskrbljivač naftnih derivata u Hrvatskoj. Ujedno je riječ i o jednoj od vodećih energetskih tvrtki. Nedavno su otvorili tri (od ukupno deset) potpuno renoviranih, suvremeno opremljenih te inovativnih prodajnih mjesta. Veliko slavlje upriličeno je na lokaciji Helena Zapad, Donja Zelina. Prodajno mjesto Desinec Sjever, Helena Istok te Helena Zapad potpuno su novoizgrađena prodajna mjesta, dodatno obogaćena renomiranim brendom brze hrane McDonald’s. Upravo on, uz postojeći Fresh asortiman, pruža cjelovitu gastronomsku ponudu za kupce najrazličitijih ukusa.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Renovacijom i modernizacijom prodajnih mjesta, Grupa Petrol ispunjava obećanje kako će kontinuirano ulagati te investirati u hrvatsko tržište u skladu sa strateškom inicijativom-prodajno mjesto budućnosti, što dokazuju i novoobnovljena prodajna mjesta raznolike ponude koja čine dio ukupno deset prodajnih mjesta kompletno obnovljenih tijekom 2023. godine, moderne arhitekture i obogaćena mogućnostima postavljanja alternativnih izvora energije. Spojivši najbolje od oba svijeta  (Petrol i Crodux), cilj je Grupe Petrol biti prvi izbor za kupnju u pokretu.  Ambicija je pružiti izuzetno korisničko iskustvo koje postavlja novi standard kvalitete.

Osigurane su i e-punionice

‘Helena Zapad jedna je od tri potpuno obnovljena prodajna mjesta koja objedinjava koncept pružanja najboljeg iskustva kupnje i uslugu na najvišoj razini. Otvorenjem prodajnih mjesta stavljamo naglasak na sustav održivih, moderniziranih i digitaliziranih usluga, gradimo budućnost u kojoj želimo biti vodeći dobavljač naftnih derivata i održivih energetskih rješenja, ali i vodeći servis na putovanjima naših kupaca. Naša posvećenost ostvarenju strateških ciljeva odražava se u kontinuiranim investicijama u smjeru proizvodnje zelene energije distribucije energenata i energetskih rješenja te procesa digitalizacije. Konsolidiramo svoju ulogu ključnog igrača u energetskoj tranziciji što dokazuju i dvije vjetroelektrane na području Šibensko- kninske županije i planovi usmjereni prema uspostavi solarnog parka. Naša konkurentnost u Hrvatskoj i društveno-ekonomski doprinos čuvaju se kroz pažljivo upravljanje, čime čuvamo zaposlenike i partnerstva’, istaknula je Nada Drobne Popović, predsjednica Uprave Grupe Petrol.

Na novim prodajnim mjestima dostupna su visokokvalitetna goriva iz linije Q Max, uključujući LPG i AdBlue. Također su osigurane i e-punionice kako bi bile ispunjene sve potrebe i zahtjevi vozača električnih vozila. U skladu sa svojom strateškom vizijom stvaranja zelene budućnosti, Grupa Petrol aktivno djeluje u Hrvatskoj kako bi pripremila dokumentaciju i dobila dozvole za instalaciju solarnih elektrana na krovovima svojih prodajnih mjesta. Ovaj važan korak čini integriranu inicijativu Petrol Green kojom Grupa Petrol provodi vlastitu energetsku tranziciju prema održivosti, ali i osigurava pristup zelenoj energiji iz obnovljivih izvora za mnogobrojne kupce. Kroz aplikaciju ‘Na putu’, korisnici mogu bržim putem platiti gorivo te na najjednostavniji mogući način uživati u omiljenoj kavi.

Povodom otvorenja, donirana je financijska potpora Vatrogasnoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline za obnovu visokokvalitetne opreme i održavanja vozila, s obzirom na ključnu ulogu koju vatrogasci imaju u očuvanju sigurnosti i dobrobiti zajednice u kojoj Grupa Petrol posluje.

Više o temi

Izvor:Bug.hr