LinkedIn uklanja tri značajke za kreiranje sadržaja

Prema objavi koju je na Twitteru podijelio Matt Navarra, LinkedIn je kreatorima sadržaja poslao obavijest o detaljima uklanjanja te tri značajke.

Iako je cilj tih značajki bio povećati angažman korisnika do toga ipak nije došlo u očekivanoj mjeri.

Što se značajke dijeljenja karusel sadržaja tiče, iako se uklanja u ovom obliku i dalje će ga biti moguće koristiti putem PDF-a kao privitka gdje će se svaka stranica prikazati kao poseban okvir.

Opcija dijeljenja kratkog videozapisa povezanog s profilnom slikom također nije izazvala veći interes. Oni koji to ipak budu htjeli morati će svoje videozapise objaviti na nekom drugom servisu, a poveznicu staviti u opis profila.

📷 Slika: LinkedIn
Slika: LinkedIn

ja zadnje, dodavanje poveznice na slike i videozapise koji je uveden u kolovozu prošle godine sada se ukida. Linkovi se i dalje mogu objavljivati ​​kao dio tekstualnih LinkedIn postova.

“Zahvaljujući vašim neprocjenjivim povratnim informacijama, saznali smo da neki od naših alata za stvaranje ne olakšavaju vašu sposobnost da podijelite sva svoja nevjerojatna iskustva i stručnost sa svojom zajednicom. To uključuje karusel, profilne videozapise i mogućnost nadogradnje poveznice na koju se može kliknuti unutar slike ili videozapisa vaše objave. Dakle, počevši od 26. lipnja, uklonit ćemo ove alate, iako će vaši trenutni postovi i dalje biti vidljivi.”

LinkedIn ukida nekoliko alata za stvaranje 26. lipnja

Značajke koje se uklanjaju:
– Vrtuljci 👈😯
– Videozapisi profila
– Link naljepnice za slike + video zapise pic.twitter.com/UbFoX5pL1M

— Matt Navarra (@MattNavarra) 16. lipnja 2023

Više o temiIzvor:Bug.hr