Ići na mjesta

OSNOVNI PODACI
Naziv Ići na mjesta
namjena Digitalni vodič kroz Hrvatsku
Android Google Play
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan

Održivi turizam jedan je od rastućih trendova u turističkoj industriji, a tom se trendu pridružuje i ova domaća aplikacija. Ići na mjesta je virtualni vodič za održiva putovanja koji je, barem u ovom trenutku, zamišljen tako da svima zainteresiranima približi doista bogatu turističku ponudu Hrvatske, a koja nije nužno usmjerena na obalu.

Drugim riječima, ovo je idealna aplikacija za sve one koji žele bolje upoznati Hrvatsku. Aplikacija je podijeljena na nekoliko regija i to na Slavoniju i Baranju, Dalmaciju, Istru i Kvarner, Liku i Gorski kotar te središnju Hrvatsku.

Unutar aplikacija, Hrvatska je moguće upoznati i istražiti na više načina. Uz neke početne zanimljive činjenice o Hrvatskoj, tu je i pregled nekih zanimljivih događanja koja su predstavljena u obliku vijesti. Međutim, glavni dio aplikacije su zgodno osmišljene tematske rute. Tako je moguće putovati filmskom rutom na kojoj su pokrivena mjesta gdje su se snimali poznati filmovi.

Zatim je tu ruta za obilazak slavnih dvoraca i utvrda, praktičan vodič kako provesti najbolja 72 sata u Hrvatskoj, ruta kojom prolazi najbolja prirodna bogatstva i spektakularna odredišta, a tu je i ruta koja je posvećena upoznavanju obale.

Osim toga, odredišta je moguće pretraživati ​​prema različitim parametrima i tako pronaći najbolja odredišta za obitelji, za one koji se vole zabavljati, one koji su skloni istraživanju gastronomske ponude i slično. Naravno mogućnosti ima još, a ovo je doista idealna (besplatna) aplikacija za sve one koji žele otkrivati ​​odličnu turističku ponudu u Hrvatskoj.

Više o temiIzvor:Bug.hr