Najavljujemo CollabDays, besplatnu konferenciju za stručnjake na Microsoftovim platformama

CollabDays Zagreb, prva konferencija ovog tipa u Hrvatskoj, održat će se 1. srpnja 2023. na lokaciji Algebre, u Zagrebu. Ovaj besplatni, neprofitni događaj, organiziran od strane članova hrvatske IT zajednice, pruža jedinstvenu priliku svim IT profesionalcima, entuzijastima i stručnjacima za upoznavanje s najnovijim dostignućima u području Microsoft 365, Microsoft Teamsa, SharePoint i Power Platforme.

Očekuju nas tri paralelne sesije s dvadesetak predavanja. Do sada su imena kao npr Adis Jugo, Spencer Harbar, Igor Pavleković, Bernardin Katić, Maarten Eekels, Saša Kranjac ja Mustafa Toroman, među ostalima. Dolazak ovih renomiranih stranih predavača pokazuje snagu IT zajednice koja stoji iza ovog događaja, kao i visoku kvalitetu predavanja koja će se održati.

Prilika za učenje i druženje

Sudionici će imati priliku sudjelovati u stručnim sesijama, interaktivno se uključiti u predavanja i postavljati pitanja predavačima, koji će podijeliti svoja iskustva u implementaciji i optimizaciji tehnologija povezanih uz Microsoft 365. Ovo je također izvrsna prilika za umrežavanjerazmjenu iskustava i širenje kruga stručnjaka s kojima možete surađivati.

Suradnja, inovacija i praktično znanje su u središtu ove besplatne konferencije. Za više informacija posjetite CollabDays Zagreb na službenoj stranici web stranica konferencije.

Ne propustite ovu priliku, prijave za sudjelovanje otvorene su na web stranici konferencije. Prijavite se ovdje.

Organizatori zahvaljuju sponzorima koji sudjeluju na konferenciji: Algebra, Nephos, Nodefusion, run.events, Span, IT Sistemi, TD Synnex, te Syskit.

Više o temiIzvor:Bug.hr