Visokokvalitetni audio streaming uskoro stiže na Spotify, ali će ga korisnici morati više platiti

Spotify planira dodati skuplji pretplatnički paket, Supremium, koji će uključiti dugo iščekivanu hi-fi kvalitetu streaminga glazbe. Kako doznaje Bloomberg od dobro upućenih izvora, taj bi paket trebao biti dostupan korisnicima već kasnije ove godine i to na tržištima izvan SAD-a.

Budući da je ova vijest o objavi ubrzo odjeknula na društvenim mrežama iu stranim medijima, o svemu su se oglasili i iz Spotifya.

„U Spotifyu neprestano smišljamo kako bismo poboljšali našu ponudu proizvoda i ponudili vrijednost korisnicima. Ali ne komentiramo nagađanja o mogućim novim značajkama i trenutno nemamo ništa novo za podijeliti“, navodi glasnogovornik tvrtke.

Spotify je, inače, još 2021. godine objavio da će prijeći na visokokvalitetni strujanje. Tada su, podsjetimo, govorili da će korisnicima isporučivati ​​glazbu u kvalitetnom CD formatu na svim korisničkim uređajima i zvučnicima s omogućenim Spotify Connectom.

U međuvremenu su konkurentski servisi, Amazon Music i Apple Music, počeli korisnicima nuditi visoku kvalitetu strujanje glazbe bez dodatnih troškova, a Spotify nikada nije ispunio ono što je i obećao.

Više o temiIzvor:Bug.hr