Toyota Corolla sedan od 20.410 € u akcijskoj ponudi

Posebna ponuda odnosi se na kupnju uz Toyota financiranje, a gdje dolazi i do 10 godina jamstva uz Toyota Relax program

Toyotu Corolla najprodavaniji je automobil na svijetu, a za njeno sedan izdanje kažu da je ikona svoga vremena. Riječ je o modelu nastalom na TNGA platformi, a koja donosi unaprijeđeni Toyota Safety Sense sustav koji je u svim verzijama Corolle standardna oprema. Pripremljena je posebna ponuda s vrlo konkurentnom cijenom od 20.410 eura. Cijena se odnosi na Toyota financiranja. Dodatna pogodnost je da uz Toyota Relax program dolazi i uz garanciju do 10 godina.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Posebna se ponuda odnosi na Terra paket opreme. Ona između ostalog uključuje Toyota Safety Sense (napredni paket aktivne sigurnosti) kao i 10,5-inčni multimedijski zaslon u boji osjetljiv na dodir. Nadalje, tu je MyT modul za korištenje usluga MyT, klima-uređaj s mikrofilterom protiv peludi kao i kamera za vožnju unatrag. Ovaj model dolazi na 16-colnim čeličnim naplatcima.

Nije loše spomenuti kako je redovna cijena ovakvog modela 23.709,09 eura. Inače, radi se o početnom izdanju Corolle sedan, a koja dolazi uz 1,5-litreni benzinski motor od 125 KS koji je upregnut 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

Više o temi

Izvor:Bug.hr