Užitak življenja uz bazen

Razlike između stanovanja u stanu i u kući mogu biti brojne. U stanu ima manje posla oko održavanja, manji su troškovi i režije, dok je prednost kuće s dvorištem „sloboda“ i prostor na kojemu obitelji mogu provoditi najviše vremena na otvorenom, uživajući u cvrkutu ptica, vedrom nebu i mirisima cvijeća…

Prednost dvorišta je što se u njemu mogu postaviti ili izgraditi dodatni sadržaji koji podižu kvalitetu života i stanovanja, a zasigurno jedno od najboljih rješenja je – montažni bazeni . Bazeni na otvorenom se mogu koristiti gotovo od proljeća do jeseni, mogu biti zatvoreni ili zaštićeni  npr. staklenim stijenama, pa se njime koristiti čitave godine i u bilo kojim vremenskim uvjetima. Mogu biti veliki, mali, plitki, duboki, raznih oblika, po željama….

Čini se nevjerojatno, kad vidite da neke kuće i vikendice gotovo uz samo more imaju i bazen, ali to je upravo nešto čemu čovjek teži – komocija, sigurnost.

Vi svoje „more“ možete imati bilo gdje: u gradu, na selu, u planinama, odnosno nema mjesta gdje ne možete imati svoj bazen, koji osim što pruža značajne pogodnosti u kvaliteti života, povećavaju i vrijednost nekretnine, tako da uloženo u izgradnju bazena, ne samo da nije trošak, nego je korisno ulaganje.

A tko najbolje zna kakav bazen trebate i kako uopće početi sa planovima oko izgradnje bazena, nego tvrtka koja već 30 godina ima iskustva i koja dominira na temu bazena. Stručnjaci Bazeni.hr vam na temelju vaših mogućnosti što prostornih, što financijskih mogu sastaviti ponudu i ponuditi rješenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije situacije.

Vaša tvrtka ima dugu tradiciju izgradnje bazena, a partneri su vam najeminentniji svjetski proizvođači bazenskih sustava i sigurno ste se susretali sa neobičnim zahtjevima. Jeste li naišli na nerješive situacije? Upitali smo g. Davora Belužića iz tvrtke Bazeni.hr

Jasno da je bilo i ima zahtjeva koji su bili pravi izazovi, što zbog konfiguracije terena, pozicije kuće ili zahtjeva kupaca, ali sve smo uspješno realizirali, tako da je svaki naš klijent ne samo zadovoljan, nego i preporuka onima koji se odlučuju za izgradnju bazena. Mogu slobodno reći, da za nas nema nerješivih situacija, a na kraju krajeva, garantiramo kvalitetu izvedbe i postojanosti. S obzirom na stečeno iskustvo naša rješenja brzo mogu dovesti do realizacije.

Vaša tvrtka je jedna od rijetkih, gdje vas ne šalju od vrata do vrata, nego kad jednom odlučite imati ili održavati bazen, uvijek za sva pitanja sadašnji i budući klijenti se mogu obratiti vama, pa makar i za najmanji problem?

Tako je, kada se jednom naš kupac odluči za bazen, tada sve što se tiče bazena, od prijedloga, održavanja, preko sitnih ili većih popravaka do zamjene dotrajale opreme i servisa, mogu se obratiti nama, gdje će dobiti kompletnu uslugu, savjet i pomoć. Ovim putem pozvao bih čitatelje koji žele saznati nešto više da nam se neobavezno jave, a mi ćemo im objasniti i razložiti sve što ih zanima i uvjeriti kako su naši bazeni i sustavi pouzdani, kvalitetni i korisni.

Danas imati bazen nije luksuz, već sve više postaje potreba, kako bi više vremena provodili u krugu najbližih, kako bi to vrijeme provodili opušteno, a naravno da ćete moći na druženje uz bazen pozivati svoje drage prijatelje i poznanike. Sumnjamo da će vas odbiti.

Obratite nam se s povjerenjem na Bazeni.hr . Očekujemo vas!