Trudnički stil: Anita Dujić i njezin cool modni izričaj

Trudnički stil – minimalizam s pomakom

Anita Dujić je u trudnoći ostala vjerna minimalističkom stilu koji je donekle prilagođen životnoj situaciji. Uvijek je bila poznata po savršenom Osnovni, temeljni modnom izričaju koji je jednostavan, ali ga nije lako kreirati. Da biste bili primijećeni u jednostavnim kombinacijama, potrebno je puno igrati modom i koketirati s određenim modnim detaljima. Anita obično bira zagasite i neutralne boje te kombinira mršav ja ogroman krojeve.

Osim toga, primijetili smo kako se na svoj način poigrala i novim trendom trapera na traper i tako stvorio stilsku kombinaciju. Stil se temelji na jednostavnosti i modnim odabirima u kojima se osjećate ugodno jer na kraju dana to je ono što je doista važno.

Iako nas na tjednoj bazi bombardiraju novim modnim trendovima, da biste izgradili osobni modni izričaj morate se dobro osjećati u onom što nosite. Stoga, ne treba se odreći mode zbog trudnoće nego prilagoditi komade trenutnom stanju i igrati se krojevima i materijalima kao što to jako dobro radi Anita. Najbolji miks je trendi komad u sinergiji sa statement komadom i modnim detaljima koji će u kombinaciji dati ‘ono nešto’.

Više o temiIzvor: Journal.hr