Chris Rock se napokon osvrnuo na šamar Willa Smitha

U nedjelju će po 95. put biti uručeni Oscar, a mediji još uvijek bruje o incidentu koji je obilježio prošlogodišnju dodjelu prestižnih zlatnih kipića. Riječ je o fizički obračun dvojice komičara – Willa Smitha i Chrisa Rocka.

Gotovo godinu dana nakon što je Chris Rock napadnut na pozornici, konačno je progovorio o zloglasnom trenutku u svojoj novoj specijalnoj komediji Selektivno bies.

Selektivno bies

Riječ je o prvom live stand up nastupu upriličenom na Netflixu kojem se komičar bavio širokim spektrom pitanja, uključujući probudio se kulturu, Meghan Markle i obitelj Kardashian te aktualnu političku scenu. Ipak, najveće zanimanje izazvala je njegova reakcija na sukob sa Smithom, a Rock je ovom prilikom priznao kako je pljusak ipak bio bolji. “Znam da svi žele znati je li šamar bolio. Kvragu, da, bolio je. Pa Smith je glumio Muhammada Aliju, a ja sam glumio Pookieja”kazao je.

U svom stilu nadodao je i sljedeće: “Znate što ljudi kažu, kažu riječi bole. Svatko tko kaže da riječi bole nikada nije dobio udarac u lice”. Nastavno na ovu situaciju dodao je i kako se nakon incidenta odlučio na gledanje filma Emancipacijasamo s razlogom što je želio vidjeti kako to izgleda kada Will Smith dobije šamar.

Više o temiIzvor: Journal.hr