Mjesečnog zdravlja u Poliklinici Analiza – iskoristite popust na pretragu tumorskih markera i hormona

Ožujak je u Poliklinici Analiza mjeseca ženskog zdravlja u kojem se više pažnje posvećuje svemu onome što možemo učiniti kako bismo spriječili pojavu karcinoma i kako bismo ga rano otkrili. Podizanje svjesnosti o tome da su prevencija i rano otkrivanje ključa uspjeha u borbi protiv raka posebno je važno u svjetlu nedavno objavljenih poražavajućih podataka koji pokazuju kako Hrvatska ima drugu najveću stopu smrtnosti od raka u Europskoj uniji.

Hrvatska je 2019. godine zabilježila 311 slučajeva smrti od raka na 100.000 stanovnika, a ta je stopa druge po veličini nakon jednog u Mađarskoj i za čak 25 posto više od prosjeka EU, koja ima 247 slučajeva smrti na 100.000 stanovnika. Zato bi bilo dobro osvijestiti kako sami za sebe možemo učiniti više po pitanju prevencije i ranog otkrivanja. Jedan od načina za to je da se već na prvu pojavu simptoma koji se mogu javiti na tumor odmah javimo liječniku.

poliklinika analiza

Nalazi gotovi isti dan

U laboratorijskoj dijagnostici karcinoma koju će zatražiti liječnik posebnu važnost zauzimaju tumorski markeri, a njihovo je određivanje nužno za postavljanje dijagnoze, liječenje i praćenje terapijskih uspjeha. Budući da su životno važni, ove pretrage u Poliklinici Analize možete dobiti u jednom danu.

Kako bi brza usluga bila pristupačnija, od 8. ožujka pa sve do kraja mjeseca Poliklinika Analiza nudi 20% popusta na pretragu tumorskih markera te na sve hormonske pretrage. Budući da je svačije zdravlje jednako važno, popust na pretragu odnosi se i na muškarce i na žene i vrijedi u svim Poliklinikama Analiza u Hrvatskoj.

Više o temiIzvor: Journal.hr