Najveća regionalna FinTech konferencija je rasprodana. Održava se ovog tjedna u Zagrebu

Lokalni stručnjaci za financijske tehnologije, osnivači i menadžeri uspješnih kompanija u industriji, odlučili su da je krajnje vrijeme okupirati predstavnike tradicionalnih financijskih sustava i novih tehnoloških rješenja od digitalizacije do blockchaina kako bi se uživo raspravili zajednički ciljevi – sigurniju, isplativiju, jednostavniju i održiviju budućnost financijske industrije. .

Money Motion, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, ovog će tjedna ugostiti više od 60 priznatih imena iz svijeta financija, bankarstva, plaćanja i tehnologije kako bi prije više od 1000 uzvanika prokomentirali ključne i uzbudljive teme koje će formirati način na koji sutra upravljamo osobnom imovinom, provodimo transakcije međusobno is institucijama, definiramo i štitimo vlastiti identitet, investiramo, reguliramo i razmjenjujemo kapital.

Samo stalna mijena jest je krilatica koju bih povezao s Money Motionom. PSD2, Instant, QR su već stare tehnologije. PSD3, OpenBanking i drugi već dolaze. Digitalno, mobilno i pametno nije trend nego nužnost”, rekao je Draženko KopljarCOO i član Uprave Privredne Banke Zagreb, koji je kolega iz Intesa Sanpaolo, direktor u CRM razvojnom timu Ema Šimon dodala kako je osobna razmjena znanja i najbolja praksa lidera u industriji razlog zašto se veseli Money Motion konferencija:

“Dva dana otvorenog razgovora o našim pobjedama, izazovima i problemima s kojima se svi trenutno susrećemo is kojima ćemo se suočavati u budućnosti je rijetkost i veselim se ovoj prilici.”

Money Motionnajveća regionalna FinTech konferencija otvorit će vrata Laube 9. i 10. ožujka svim stručnjacima, poslovnim profesionalcima i entuzijastima na dva dana relevantnog i bogatog programa i networkinga s izložbenim prostorom najnovijih tehnoloških rješenja, startup natjecanjem najboljih timova i dvije večeri nezaboravnih provoda na omiljenim zagrebačkim lokacijama za izlaske.

Na glavnoj pozornici tijekom konferencije vrhunski stručnjaci sudjelovati u čak 11 panela na kojima će se raspravljati o potencijalu decentraliziranih financija za transformaciju tradicionalnog bankarstva, o izazovima kripto industrije od rizika u poslovanju do online prevara, o realnosti visokog školstva u pripremi nove generacije talenata za industriju , o ulozi središnjih i komercijalnih banaka u industrijskim promjenama, integriranim sustavima plaćanja kao jedinstvenom korisničkom iskustvu i brojnim drugim temama.

„Digitalizacija i tehnološki razvoj mijenjaju navike i očekivanja korisnika prilikom plaćanja i kupnje, a utječu i na promjene u samim plaćanjima. Instant plaćanja daju odgovor na očekivanja korisnika koji danas žele dostupnost plaćanja bilo kad i bilo gdje. Fina je razvila instant platni sustav koji omogućuje prijenos novčanih sredstava s računa platitelja na račun primatelja u realnom vremenu, 24/365. Trendovi i očekivanja upućuju na to da će instant plaćanja vrlo skoro postati primani oblik plaćanja u bliskoj budućnosti”, poručila je Gordana Soldosavjetnice Uprave Fine i direktorice Fininog Sektora usluga za financijsku industriju.

Na ulazu u Laubu posjetitelji će se moći registrirati od 8.30 sati u četvrtak, a program će započeti u 10.00 s kratkom dobrodošlicom Božidara Pavlovića, CEO-a Jackie Agencije i predstavnik organizatora, stručnjaka za digitalnu transformaciju i financijske tehnologije. Nakon svečanog otvaranja, keynote predavanje održat će zamjenica guvernera Hrvatske narodne banke, Sandra Švaljek na temu uloge centralnih banaka u sve dinamičnijoj industriji. Svi će posjetitelji imati pristup vrhunskoj internetskoj povezanosti zahvaljujući A1 Hrvatskaa cijelu konferenciju donosi Groupama osiguranja.

Money Motion okupit će vodeće ljude iz svijeta korporativnog menadžmenta, akademija, poduzetništva i javnih institucija, hrvatskih i stranih, s ciljem da svatko od uzvanika prepozna potencijal suradnje unutar industrije što je ključna vrijednost konferencije i sa strane posjetitelja.

“Floin je nedavno postao registrirani pružatelj usluga virtualne imovine u Lihtenštajnu, a uzbuđeni smo što možemo podijeliti svoj

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr