Sretne vijesti: Lindsey Lohan je objavila da je trudna

Lindsay Lohan, glumica koja je obilježila mnoga djetinjstva svojim ulogama, u utorak je na svom Instagram profilu objavila da je trudna. Prvo joj je to dijete, a čeka ga sa suprugom Baderom Shammasom. Glasnogovornici para potvrdili su da se Lindsay osjeća dobro.

Trudnoću je obznanila fotografiju tijela na kojem piše “coming soon”. U opisu fotke, pak, piše: “Blagoslovljeni smo i uzbuđeni”. Inače, Lohan i Shammas tajno su se vjenčali prošle godine.

Podsjećamo, Lindsay Lohan osvojila je srce javnosti nakon uloge u filmu Zamka za roditelje, gdje je glumila blizanke koje su se zamijenile kako bi spojile roditelje koji su se davno rastali. Nakon toga nanizala je nekoliko hit filmova među kojima Zle djevojke ja Ludi petak. Nažalost, dugo godina borila se s porocima, a usred te borbe okušala se u pjevanju te je imala i noćni klub na Mykonosu u Grčkoj.

Njezin muž, pak, nije u zabavnoj industriji. Financijaš je i jednom prilikom Lindsay naglasila kako joj se upravo to sviđa kod njega. Još se uvijek ne zna kako su se upoznali i detalji svoje veze i braka drže privatnicima. Čak se i na crvenim tepisima rijetko pojavljuju zajedno.

FOTO: Instagram (@Lindsay Lohan)

Više o temiIzvor: Journal.hr