Galaxy S23 serija mobitela dobiva ažuriranje za poboljšanje kamere

Iako Galaxy S23 serija dolazi s impresivnim sustavom kamere, osobito kad je riječ o Ultra modelu, na forumima i društvenim mrežama govorilo se o sitnicama koje Samsung treba popraviti. Toga je, čini se, svjesna i južnokorejska tvrtka, pa su tako izbacili ažuriranje koje dodatno poboljšava performanse kamere.

Kako prenosi SamMobile, poboljšanja su dodana kao dio drugog ažuriranja softvera (S91xNKSU1AWC8) u ožujku 2023. godine, „teškog“ čak 922,88 megabajta. Prvo ga dobivaju južnokorejski korisnici, a pretpostavlja se da će za sve ostale stići već u travnju.

Navodi se, naime, da ovo ažuriranje poboljšava automatsko fokusiranje i mijenja njegov algoritam, a fotografiranje će se poboljšati u uvjetima lošijeg osvjetljenja. Osim toga, bube pri korištenju noćnog moda trebao bi se riješiti, kao i problemi s optičkom stabilizacijom slike (OIS) koji su se javljali kod nekih uređaja.

Zahvaljujući novom ažuriranju, Samsungova galerija također će omogućiti korisnicima da obrišu fotografiju odmah nakon što je snimljena, odnosno prije nego što se počne obrađivati. Cjelokupne promjene koje donosi novo ažuriranje, moguće je vidjeti na sljedećoj poveznici.

Više o temiIzvor:Bug.hr