Zvijezda već šestu godinu za redom potvrđuje vodeću poziciju na tržištu prema BRANDscore* listi snage brandova u Hrvatskoj!

Najsnažniji brand u Hrvatskoj je Zvijezda majoneza koja je prvi put zauzela vodeće mjesto na BRANDscore listi snage brandova u Hrvatskoj*. Na drugom mjestu je Suncokretovo ulje. Zvijezda je tako i ove godine potvrdila vodeću tržišnu poziciju budući da ima 2 proizvoda u top 3 hrvatska brenda, dok se u top 10 najsnažnijih hrvatskih brendova nalaze ukupno 4 Zvijezdina brenda. Tako je Zvijezda Ketchup u ovoj vrijednosti istražen na 6. mjestu, dok je tvrdi margarin na 10. mjestu.

Navedeni podaci dio su BRANDpuls istraživanja odnosa potrošača prema brandovima. Istraživanje se redovito provodi dugi niz godina, au razdoblju rujan/listopad 2022. obuhvatio je uzorak od 1.476 brendova unutar 67 FMCG kategorija u Hrvatskoj o kojima je vaše mišljenje dalo 1.800 ispitanika.

Najsnažniji hrvatski brand – Zvijezda majoneza – neizostavan je dodatak brojnim jelima, a otkad se počeo industrijski proizvoditi 1959. godine u tadašnjoj Tvornici ulja postao je sastavni dio gotovo svake domaće kuhinje. Radi se po tradicionalnoj recepturi, od svježih žumanjaka i suncokretovog ulja, bez dodanih konzervansa, aroma i stabilizatora. Vječni je klasik uz kojeg su odrasle mnoge generacije, a dobitnik je i znak Hrvatske kvalitete.

Proizvod koji je zauzeo drugo mjesto je Zvijezda Suncokretovo ulje. Njegova vrhunska kvaliteta čini ga idealnim izborom u pripremi svih vrsta jela. Prirodan je izvor vitamina E i nezasićenih masti te se preporučuje za kuhanje, pečenje, prženje i pripremu svih hladnih jela.

„Zahvaljujemo potrošačima što su još jednom prepoznali kvalitetu naših proizvoda i tako nam ukazali povjerenje. Jako smo ponosni na činjenicu da imamo 2 proizvoda u top 3 najjača brenda, čime smo još jednom potvrdili našu jedinstvenu poziciju na tržištu kao lidera u industriji“, rekao je. Gašpar Novakdirektor marketinga i razvoja Zvijezde.

Zvijezda ima tradiciju inovacija dulju od stoljeća te predvodi trendove na domaćem tržištu. Zvijezda ujedno i kontinuirano daje svoj društveni o

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr