Inware

OSNOVNI PODACI
Naziv Inware
namjena Elementaran pregled značajki Android pametnog telefona
Android Trgovina igračaka
iOS Nema
Cijena Besplatan

Inware je zgodno napravljena aplikacija koja nudi jednostavan pregled najvažnijih hardverskih i softverskih značajki Android pametnih telefona. Ističe se elegantnim sučeljem i ponešto naglašenim asketizmom, ali je dovoljno informativan da će poslužiti svojoj svrsi.

Prednost je i činjenica da je Inware posve besplatan te se čak ne prikazuju ni oglasi, a to je vjerojatno samo još jedan razlog zašto je mnogima upravo ova aplikacija omiljena kada im je potreban brži pregled mogućnosti i osnovnih značajki pametnog telefona.

Između ostalog, prikazuje temeljne informacije o samom operativnom sustavu, tu je i pregled značajki zaslona telefona, zatim temeljne informacije o procesoru, memoriji i grafičkom sustavu, a nisu izostale i informacije o mreži kao Bluetoothu i povezanim uređajima (ako su povezani).

Nadalje, tu je pregled podataka o kamerama ugrađenim u pametni telefon, kao i baterije (može detektirati i kapacitet baterije) te o Media DRM-u. Zgodno je to što podržava tamnu temu, au postavkama se krije i neke druge mogućnosti kao što je opcija blokiranja snimaka zaslona te upravljanja kako će se u međuspremnik kopirati prikazani podaci.

Više o temiIzvor:Bug.hr