Tvrtke i karijere: Tehničko pojačanje u Upravi, nizozemski fond u Sofa IT-u, Marina Tonžetić iz Deloittea u BDO…

Dosadašnji direktor zagrebačke TEHNIKE Bojan Horvačić imenovan je predsjednikom Uprave tvrtke. Tomislav Bronićkoji je do sada bio zamjenik predsjednika NO-a, imenovan je članom Uprave, a njegovu ulogu u NO-u preuzeo je Andrej Tolušić.

U vlasničku strukturu zagrebačkog SOFA IT-a, tvrtke koja upravlja aplikacijom Sofascore, ušla je nizozemska tvrtka STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR SOFA NL. To je zapravo novoosnovana uprava zaklade SOFA NL, koja je četvrta suvlasnica – uz osnivače Ivana Bešlića ja Zlatka Hrkača – a udjel imaju i zaposlenici putem tvrtke SOFA ESOP.

Renata Horvat potpuno je preuzela vlasništvo nad karlovačkom tvrtkom RETA nakon što je Leon Vrbanek napustio vlasničku strukturu.

Marina Tonžetić više nije u vlasničkoj strukturi i direktorskoj poziciji u DELOITT-u te je novi partner u BDO VROATIJA i BDO CONSULTING.

Hrvoje Petričić Preuzeo je vlasništvo nad OLIMPOM iz Benkovca od svoje tvrtke IPSE, koja je izbrisana iz Sudskog registra.

Đurđica Šagud napustila je vlasničku strukturu VARA iz Sesveta.

Marko Ždrakić ostao je jedini vlasnik i direktor požeške tvrtke ŽDRAKIĆ nakon što se Jasna Ždrakić umirovljen s oba položaja.

Roberto Kocman pridružio se Dariju Giammoni u vlasničkoj strukturi M-BOX INTERNATIONAL iz Čabra.

Andreas Bachl ja Olivier Charles Joseph Pariz postali su novi direktori tvrtke HACH LANGE umjesto Orlanda Fulvia Nittolia ja Silvije Ondrus.

Tomáš Granec povukao se iz vlasništva je direktorske pozicije tvrtke YACHTA & FUN CROATIA iz Varaždina, pa je Martin Feranec ostao jedini vlasnik i direktor.

Općina Kolan postala je suvlasnica senjskog VODOVODA HRVATSKOG PRIMORJA – JUŽNI OGRANAK. Tvrtka sad ima ukupno sedam suvlasnika.

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr