Umjesto u teretanu – premještanje Yuga po parkingu

Um caruje, snaga klade valja… ili preparkira malo ukrivo parkiranog Yuga. Snimka iz Srbije pokazuje da nije uvijek nužno posjedovati vještinu parkiranja, ako imate snagu mišića

Zabavna snimka stiže iz Srbije, a objavljena je na Instagram nalogu prigodno nazvanom brdoviti_balkan. Momak s videa uparkirao je svojeg crvenog Yuga u jednoj javnoj garaži, a kad je izašao iz automobila, shvatio je da je stražnjim kotačem malo “nagazio” liniju. Umjesto da ponovno sjedite za volan i korigirate poziciju, naš snagator ga je jednostavno – prenio unutar linije parkirnog mjesta.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Iako je sasvim moguće da je snimka namještena, budući da se na njoj ne vidi cijeli automobil. Možemo vjerovati da je s druge strane netko i pomogao u ovom “parkiranju”, no to ne umanjuje zabavni dojam videa.

Zastavin legendarni model Yugo sklapao se od 1978. do 2008. godine, dolazio je s motorom od 900 cm3 i snagom od 45 do “čak” 65 KS, dok je ukupna masa praznog vozila bila oko 825 kg. S obzirom na prednji smješteni motor i relativno lagan stražnji kraj, ovakav manevar ručnog zanošenja ipak smatramo donekle izvjestivim.

Više o temiIzvor:Bug.hr