Ovog ljeta pudere ćemo zamijeniti BB kremama. Donosimo izbor najboljih

BB krema je višenamjenski proizvod koji djeluje kao primer, podloga, hidratantna krema i krema za sunčanje. Osim što hidratiziraju i izjednačuju tonove kože, BB kreme odskaču od prosječne podloge jer vašu kožu također tretiraju sastojcima koji hidratiziraju, posvjetljuju, uklanjaju nepravilnosti i popunjavaju fine bore poput antioksidansa vitamina C. Ako želite izgledati kao da zapravo pijete osam čaša vode dnevno, počastite svoju kožu BB kremom jer ona obično nudi sve prednosti ujednačavanja tena lagane do srednje jake podloge u laganoj formuli koja također štiti od štetnih vanjskih utjecaja.

Kako nanijeti BB kremu?

Kao da BB kreme nisu imale dovoljno dobrobiti, one su i iznimno jednostavne za nanošenje. Možete upotrijebiti bilo koji od svojih omiljenih alata kako biste bb kremu bez napora nanijeli na svoju kožu. Čak i ako je spomenuti alat vaša ruka. Možete upotrijebiti spužvicu, četkicu za puder ili prste i nježno utapkati proizvod za prirodni izgled kože.

Ako ste spremni prijeći na proizvode za prozračniji ten, koji istovremeno djeluju kao njega kože te štite kožu od štetnog sunčevog zračenja, onda je BB krema must have u vašoj kozmetičkoj torbici. U nastavku pogledajte izbor najboljih BB krema za bilo koji tip kože i budžet. Izdvojili one koje će vašu kožu ujednačiti i uljepšati i dati vam svjež i hidratiziran izgled.

Više o temiIzvor: Journal.hr