Uz BIPU budi #nepobjediva i osvoji program obrazovanja na Algebri

Kako bi tvoja nepobjedivost odjeknula, fotografije će se emitirati na Go2Digital ekranima postavljenih na 28 lokacija u 13 gradova – od Zagreba, Splita, Rijeke, Slavonskog Broda, Šibenika, Crikvenice, Makarske, Opatije, Rovinja, Šiška, Trogira, Virovitica i Vukovara.

Postani #nepobjediva, ostani svoja!

Od marketinga, dizajna, informacijskih tehnologija, EU fondova, razvoja sadržaja ili knjigovodstva koje Algebra nudi u sklopu svojih programa cjeloživotnog obrazovanja, sama biraš najbolji program koji će ti pomoći da se uspješno popneš na novu stepenicu u svojoj karijeri, približiš se željenom promaknuću ili pak uspješno zaposlio poduzetničkim vodama.

Certificirani programi obrazovanja (https://www.algebra.hr/cjelozivotno-obrazovanje/programi-obrazovanja/) [BP1]odobreni su od strane Ministarstva obrazovanja te po završetku dobivaš službeni certifikat o položenosti i upisu u e-radnu knjižicu, koji mogu dodatno osigurati konkurentnost na tržištu rada.

U više od 25 godina rada Algebra je okupila izvrsnu ekipu predavača, s kvalitetnim i globalno priznatim programima te se pozicionirala kao jedno od najznačajnijih mjesta za cjeloživotno obrazovanje u Hrvatskoj.

Pronađi svoj glas i pusti ga da odjekuje

Dok se fotografiraš u pozama nepobjedivih, sjeti se kako tvoja snaga leži u autentičnosti i vjeruj svemu što je pred tobom, jer sad je pravi trenutak da kreneš krojiti život po vlastitim mjerama.

Detaljnije informacije o kampanji i nagradnom natječaju pročitajte na BIPA web stranica.

Više o temiIzvor: Journal.hr