Ako ste u jednom dahu pogledali Queen Charlotte, sigurno će vam se svidjeti i ova serija

Povremeno istinita priča

Radnja prati buduću caricu Katarinu Veliku od njezinog dolaska na dvor ruskog cara Petra III. te transformaciju u ambicioznu vladaricu koja ne preza ni pred kim, a ponajmanje pred svojom suprugom. Serija je stekla mahom pozitivne kritike, a okarakterizirana je kao životopisno apsurdna, povremeno odvratna i ponekad zagonetna.

Trenutno su dostupni dvije sezone serijea sjajna je vijest kako će nova sezona napokon ugledati male ekrane 12. svibnja, kada stigne na streaming platformu Hulu! Treća sezona mogla bi biti najmračnija serija dosad, no vjerujemo da nećemo ostati zakinuti za njene specifične duhovite dijaloge i duhovite opaske.

PS: Prve dvije sezone dostupne su na platformi HBO Max.

Što nas čeka u novoj sezoni?

Otkriveno je kako će u trećoj sezoni serije Veliki Katarina Velika i Petar III. pokušajte spasiti svoj brak, no naići ćete na niz novih prepreka, od kojih je zasigurno najveća netrpeljivost koju dijeli jedan prema drugome. Istovremeno, vladarica će svoj utjecaj nastojati proširiti izvan granica carstvaali će morati naučiti da čak i najbolji politički lideri ponekad moraju pristati na kompromis.

Najjavniji video nove sezone donosimo u nastavku:

Više o temiIzvor: Journal.hr