Teuta Mesaroš otkriva nam kako napraviti najpopularniju frizuru ljeta

Valovi na plaži, nježna i romantična, a istovremeno zaigrana i kreativna frizura, spada među one bezvremene klasike koje nikada ne izlaze iz mode. Pa ipak, svakih nekoliko godina beach waves zasjedne na tronu najpopularnijih i najtraženijih frizura u salonima i zasjeni svaki drugi izbor. Tako je i ove godine. Popularni valovi s plaže ovog će ljeta biti najtraženija frizura, a već sada možete naučiti profesionalne trikove uz koje ćete imati najbolje valove na svojoj plaži.

Teuta Mesar, vlasnica zagrebačkog frizerskog salona Teuta i poznata frizerska stilistika kojoj krasi besprijekoran ukus, ovih je dana na svom Instagramu podijelila korisne savjete za styling beach waves frizure. Teuta je poslovna žena, kreativna stilistika i brižna mama koja uz sve to želi izgledati najbolje što može. I sama dobro znam da u modernom životu zaposlene žene ne ostaje puno vremena. Upravo zato svojim pratiteljima rado dijeli male profesionalne tajne koje i onima koje nisu vične izrade frizure jamče dobar rezultat iz prvog pokušaja.

Teuta je u privatnom iu poslovnom izdanju žena s puno stila čija kosa uvijek izgleda savršeno. Jedna od njezinih omiljenih i najdojmljivijih frizura upravo su valovi u kosi. Pravi simbol ženstvenosti i radosti življenja. Evo kako i sve mi koje želimo imati savršenu valovitu kosu to možemo jednostavno postići.

Više o temiIzvor: Journal.hr