Funbox Media najavio fizičko izdanje survival horor igre Daymare: 1994 Sandcastle

22.05.2023

Funbox Media najavio fizičko izdanje survival horor igre Daymare: 1994 Sandcastle

Autor:

Izdavačka tvrtka Funbox Media potvrdila je kako će u partnerstvu s GS2 Games Inc, Invader Studios i Leonardo Interactive lansirati fizičko izdanje nadolazeće horor igre Daymare: 1994 Sandcastle za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X i Xbox One platforme.

dnevna mora 1994_1Riječ je o prethodnoj horor igri Daymare: 1998. koja crpi inspiraciju iz igara kao što su Resident Evil i Dead Space, a opet se priča fokusira na specijalnog agenta Dalilua Reyesa koji mora istražiti tajni najnapredniji eksperimentalni pogon u Sjedinjenim Američkim Državama.

Igra će stići 30. kolovoza na spomenute platforme, dok će verzija Nintendo Switcha stići kasnije tijekom ove godine.

Razno 19.05.2023

Metro: Last Light Complete Edition besplatno je na Steamu

Autor:

Korisnici Steama imaju priliku do 25. svibnja besplatno preuzeti igruMetro: Last Light kompletno izdanjekoja inače košta 19,99€, a svi koji ju povežu sa svojim korisničkim računom moći ćete nastaviti igrati i nakon isteka ove promocije.

metro last light kompletno izdanje_2Kako biste igrali sa svojim Steam računom, morate kliknuti na ‘Dodaj na račun’, koji je dostupan na prodajnoj stranici igre. Imajte na umu da preuzimanje i igranje ovih igara na Steamu zahtijeva aktiviranje Steam računa i instaliranu aplikaciju.

U pitanju je FPS igra s horor elementima koja vas opet vodi kroz postapokaliptičnu Moskvu i tunele ispod grada gdje se nalaze posljednji ostaci čovječanstva, ali i razni mutanti.

Ova verzija igre dolazi sa svim DLC-ovima za lansiranje – Ranger Mode, Faction Pack, Tower Pack, Developer Pack i Chronicles Pack.

Razno 18.05.2023

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite Death Stranding

Autor:

Korisnici Epic Games Storea mogu do 25. svibnja ove godine besplatno preuzeti igru Death Stranding koja inače košta 23,99€.

deathStranding_image6Da biste preuzeli igru, samo kliknite na ‘GET’ na prodajnoj stranici igre i na sljedećem koraku odaberite ‘Place Order’. Nakon ovog procesa igra se povezuje s vašim korisničkim računom i možete je instalirati i igrati kad god želite. Imajte na umu kako preuzeti ovu igrupotrebnoimati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i imati instaliranu njegovu aplikaciju.

Riječ je o open-world pustolovnoj igri koja prati priču o Samu Porteru Bridgesu i njegovom putovanju od istoka do zapada postapokaliptičnog SAD-a kako bi obnovio tzv. kyral mreže i omogućio komunikaciju i protok informacija za stvaranje nove šanse za čovječanstvo.

Razno 18.05.2023

Prodano više od 10 milijuna primjeraka igre The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Autor:

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stigao je na tržište 12. svibnja kao Nintendo Switch ekskluziva, a samo tijekom prva tri dana uspješno je prodano više od 10 milijuna primjeraka. Uz tu statistiku, postala je najbrže prodavana igra u povijesti serijala The Legend of Zelda.

legenda-o-zeldi-suze-kraljevstva_1Osim što je prošle godine dobila dvije nagrade za najočekivaniju igru, Tears of the Kingdom je od dolaska na tržište dobila velik broj pozitivnih kritika kritika i igrača. Igra trenutno ima ocjenu 96/100 na Metacriticu, dok su je igrači ocijenili s 8,7/10.

To je nastavak kritički hvaljenog Breath of the Wild iz 2017. gdje ponovno preuzimate ulogu Linka sa zadatkom da pomognete Zeldi da zaustavi Ganondorfa i njegove planove za Hyrulea.

Razno

Više o temiIzvor: Gameperspectives.hr