10 razloga zašto želimo posjetiti Argentinu

Postoji mnogo razloga za putovanje u Argentinu. Kao treća najnaseljenija zemlja u Južnoj Americi (44 milijuna stanovnika) i najveća zemlja španjolskog govornog područja na svijetu, Argentinu čini dodatno atraktivnom krajolik i lijepa geografija, zanimljiva povijest i kultura, uzbudljiv noćni život i jedinstvena lokalna kuhinja. Nije čudo zašto Argentina privlači tisuće posjetitelja svake godine.

Prekrasna zemlja na samom jugu američkog kontinenta nudi raznolike mogućnosti i atrakcije koje će zadovoljiti različite afinitete i želje putnika.

Od prekrasnih slapova preko nevjerojatnih restorana tradicionalne kuhinje, do zabavnih i obrazovnih sadržaja iz kulture, a da ne spominjemo golf svjetske klase, PerryGolf’s Escorted Tours idealan su način za putnike da uživaju u ovoj prostranoj i raznolikoj zemlji. Bilo da uživate u brzoj akciji u gradu ili mirnoj prirodnoj ljepoti na selu, Argentina ima baš sve što poželite.

Ako želite kombinirati svoju ljubav prema sportu sa strašću za putovanjem, mnogo će vam se svidjeti Argentina jer je riječ o zemlji koja jamči zabavu u bilo koje doba dana, a vatrena i prošla južnjačka energija, potpuno će vas inspirirati na nove pustolovine.

Uz sve navedeno, izdvojili smo deset razloga zašto bi svatko trebao izdvojiti vrijeme za putovanje u Argentinu.

Razlikuje se od ostatka Južne Amerike

Dok su u 16. i 17. stoljeću zemlje Južne Amerike kolonizirale europske sile, krajem 19. stoljeća Argentina je bila pogođena velikim valovima useljavanja. U najvećoj mjeri talijanski i španjolski, europski kulturni utjecaj u Argentini ostaje snažan do današnjih dana, čineći tako i argentinsku južnoameričku Siciliju.

Europski priljev također dovodi do ozbiljne deprecijacije autohtone kulture, što je dovelo do rastućeg pokreta obrane. Unatoč tome, jedinstvena povijest nacije dio je onoga što čini prilično posebnim mjestom na kontinentu.

Više o temiIzvor: Journal.hr