Master F&B: Catering aplikacija koja radi i zarađuje!

Kad se spoje ugostiteljstvo i digitalizacija, uz vodstvo iskusnog tima s dva desetljeća dugom tradicijom u HoReCa poslovanju, nastaje najsuvremenije digitalno rješenje koje opravdano postaje popularno od strane krajnjih korisnika i ugostitelja.

Hrvatski inovatori napravili su u samo dvije godine digitalnu aplikaciju Majstor F&B, kojom su osvojili naklonost korisnika na obje strane, ugostitelje i posjetitelje kafića i restorana. A, da se radi o kvalitetnom partneru govori u prilogu da je prisutan ne samo u Hrvatskoj, otkuda je pokrenut, nego iu 16 europskih zemalja, SAD-u i Emiratima.

Ovo sveobuhvatno rješenje nastalo je na temelju iskustvenog znanja u ugostiteljstvu i digitalizaciji, kako bi se ukrštanjem ove dvije discipline unaprijedilo poslovanje ugostitelja i olakšala potrošnja krajnjim korisnicima. Master F&B je aplikacija kojom ugostitelj, uvođenjem u svoj prostor, upotpunjuje i unapređuje svoju ponudu putem digitalnog jelovnika, a krajnji korisnik koristi u svrhu pregleda ponuda, naručivanja i ujednačenih plaćanja. Naime, ovaj suvremeni digitalni cjenik na pametan način iskorištava trenutak ekspanzije korištenja digitalne infrastrukture, odnosno kroz izvrstan slikovni i video trenutak prezentacije ponude ugostiteljskog objekta, željeni nalog se odrađuje u samo nekoliko minuta. nekoliko klikova i plaćanje se vrši putem POS kartičnog poslovanja. Mnogi ugostitelji i krajnji korisnici prepoznali su sve prednosti ovakvog poslovnog sustava, koji osim izrazite elegancije u izričaju, ugostitelju osiguravaju kontinuitet kvalitete u pružanju usluge kroz točnost i brzinu narudžbe, a krajnjem korisniku jednostavnost i brzinu dobivanja željene narudžbe.

Aplikacija nije zamjena za konobare, ali je učinkovit alat i snažna sinergija koja omogućuje pružanje kvalitetnih usluga gostima te brži i učinkovitiji poslovni proces, ali i mogućnost pametnijeg i optimiziranog korištenja vremena konobare. Sve njegove prednosti osobito dolaze do izražaja sada, u nadolazećoj sezoni, kad se povećavaju gužve i broj turista. Dok se ostali ugostitelji sučeljavaju s izazovima koji uz sebe vezuju sezonu, korisnici Master F&B-a osjetit će brojne pogodnosti koje ova digitalna aplikacija pruža kao i mogućnost uštede koja može povećati porast prihoda do čak 30%. Također, osim što je višejezična (hrvatski, engleski, njemački, talijanski, francuski) sadrži detaljnu ugostiteljsku ponudu te uz narudžbu istovremeno plaćanje.

Majstor F&B kontinuirano radi na istraživanju i razvoju novih tehnologija, pa je nedavno uveo i novost. Program Kasa za ugostiteljstvo koji je zajedno s narudžbama i načinom plaćanja najsuvremeniji i najsigurniji na tržištu, kao i Signage televizije dostupan u Outdoor i Indoor verzijama i veličinama od 13″ inča do 75″ inča, kao i panele koje rade na najsuvremeniji način s kompletnom uslugom 24/7. A, u razvoju još i dvije nove aplikacije. Jedna je namijenjena za upravljanje skladištem restorana ili kafića te će joj biti namjena uz pregled skladišnog stanja, biti i naručivati ​​robu prema unaprijed zadanim kastomiziranim parametrima. Drugi će pak biti namijenjen građanstvu i služit će za rezervaciju mjesta u restoranima.

Ovakvo poslovanje i narudžbe, osobito su cijenjene i prepoznate sa strane stranih gostiju jer im brzo i učinkovito dočara ponudu, osobito u restoranima s naglaskom na naneke autohtone jelovnike kao što je buzara, kako izgleda, što sadrži, a mogu pogledati i kratki video snimljen u konkretnom restoranu kako bi vidjeli kako se u njemu jelo sprema i poslužuje. Takvo pojašnjenje i najiskusniji konobar, a pogotovo sezone koje nisu lokalnog podrijetla, teško mogu dati gostu u kratkom roku.

Brojne su prednosti korištenja Master F&B digitalnog jelovnika za uvođenje kojeg je potrebno od potpisa ugovora svega tri dana, a fle

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr