Kako napraviti viralne čaše u obliku morskih školjki kod kuće?

Popularan biserna jezgra trend nastao kao produžena ruka mermaidcore estetikajavlja nam da je trenutna opsjednutost estetikom sirene, koju s pravom pripisujemo dugoočekivanoj novoj ekranizaciji Zle sirene, i dalje ne jenjava. Obje ove estetike pronašle su svoje mjesto u svakoj sferi naših života, od mode preko ljepote, pa sasvim izvjesno i do Dom dekor. Upravo zbog toga, ne iznenađuje što su upravo čaše u obliku morske školjke postao Instagram i TikTok senzacija. Zahvaljujući sklonosti korisnika ovih društvenih mreža da uzmu stvari u svoje ruke, sada znamo kako naočale od školjki možemo napraviti i sami.

Savršene čaše za ljetna druženja

Budući da je kruženje trendova, pa i zamjena cjelokupne estetike brže nego ikad, nemamo drugog izbora nego da uradi sam koristimo se mentalitetom što češće. Najčešće komadi za koje žudimo predstavljaju velike poteškoće ako ih želimo posjedovati. Ograničena dostupnost određenih brendova, u kombinaciji s činjenicom da ove vrste artikala sve više postaju virusne na globalnoj razini, ukazuju da je rješenje jednostavno u našoj kreativnosti i volji da zasučemo rukave.

Također, da bismo ispratili svaki trend koji se pojavi na društvenim mrežama, potrebna je velika potrošnja vremena i novca. Upravo zbog toga, internet sve češće nudi svoja rješenja u vidu jednostavnih projekata koje možemo raditi sami kod kuće.

Ovoga puta izrađujemo virusne naočale od školjki i stavljamo posljednji djelić puzzle za ultimativno mermaidcore ljeto na svoje mjesto.

Više o temiIzvor: Journal.hr