Sezona je naveliko otvorena: Svi novi sladoledi u kojima uživamo ovog ljeta

Njofra i Ledolina

Na radost svih onih kojima su Njofra i Ledolina obilježili najljepše trenutke djetinjstva, Ledo je ove legendarne sladolede nedavno predstavio u novom, modernom multipack pakiranju. Dobro poznatu kombinaciju svilenkaste čokolade i fine burbon vanilije prelivene bogatim preljevom od višnje pamte svi fanovi Ledoline, a sada mogu uživati ​​u svježini višnje tijekom cijelog proizvoda. Uz Ledolinu na štapiću možete se nakratko otploviti u slatke uspomene djetinjstva, a zahvaljujući praktičnom pakiranju od šest pojedinačnih sladoleda na to nostalgično putovanje pozovite obitelj i prijatelje.

sladoledi

Čuveni sladoled Njofra, kojeg obožavaju mnogi, bio je dio aktivacije „Legenda se vraća” tijekom koje su potrošači glasali koji sladoled žele vratiti. Između ostalih, ljubitelji sladoleda odlučili su da je Njofra jedan od omiljenih legendi koje vrijedi ponoviti, a tvrtka Ledo plus vratila ga je u multipack pakiranje. Ono što ovaj sladoled čini posebnom notom hrskavosti kojoj klasičnim okusima vanilije i kakao preljeva dodaje posip od kukuruznih pahuljica na vanjskom sloju preljeva.

sladoledi

Quattro Nostalgija

Ledo u novom sladoledu Quattro Nostalgija spaja četiri okusa koja su u velikoj mjeri obilježila brojne trenutke uživanja u obitelji. Na zadovoljstvo svih potrošača koji su tijekom ovog, kao i prošlog stoljeća uživali u klasičnim okusima Ledo sladoleda, Quattro Nostalgija donosi nove prilike za uživanje s obitelji i stvaranje novih uspomena.

Baš kao i svaki Quattro sladoled, Quattro Nostalgija spaja četiri različita okusa koji čine jedinstvenu cjelinu. Svila Mlijeko, Snjeguljicakao i dva okusa Ledoline – vanilija bourbon gorka višnja te čokolada gorka višnja jednostavno pozivaju na druženje.

Foto: Privatna arhiva, PR

Više o temiIzvor: Journal.hr