Ovog ljeta možete besplatno putovati vlakom po Europi i za to biti plaćeni

Ovog ljeta možete besplatno putovati vlakom po Europi i za to biti plaćeni

Ovog ljeta možete besplatno putovati vlakom po Europi i za to biti plaćeni

Ima nešto romantično u putovanjima vlakom koja se polako, ali sigurno vraćaju na velika vrata. Vožnja vlakom oduvijek bila je zanimljivija od letenja avionom jer je samo putovanje jednako čarobno (možda i čarobnije) kao i odredište na koje smo se uputili. Postoji li išta bolje od ugodnog sjedenja kraj prozora, s knjigom u jednoj i pićem u drugoj ruci i uživanja u spektakularnim prizorima koji se vani pružaju?

Naime, Pinterest je predvidio da će putovanje vlakom biti jedno od najvećih trendova 2023. Fotografije i videozapisi ljudi koji pokušavaju dobiti ‘Train Aesthetic’ imaju milijun pregleda, oznaka #TrainTravel na Tik Toku ima oko 155 milijuna pregleda, a #InterRail je na toj društvenoj mreži već pretraživalo 265 milijuna ljudi.

Postanite službeni tester noćnih vlakova

Ova želja na društvenim mrežama za istraživanjem svijeta vlakom pojavila se u vrijeme kada Europa bilježi preporod željezničkog turizma, posebno s novim rutama noćnih vlakova koje se otvaraju 2023. i 2024. godine.

Svjesna te činjenice, tvrtka Radikalno skladištenje odlučila je testirati neke od noćnih željezničkih linija te je osmislila ponudu koja se teško odbija.

Ponuda koja se ne odbija

Za svoje ćete putovanje Europom dobiti jednomjesečnu InterRail kartu za do sedam vožnjiplaćene naknade za do pet različitih noćnih vlakova diljem Europe po vlastitom izboru, mjesec dana besplatnog korištenja kutija za prtljagu Radical Storage te naknada od £500 (579,42 eura) za istraživanje, iskustvo, pisanje.

Koji su uvjeti?

O čemu je riječ? Tvrtka Radikalno skladištenje otvorila je natječaj u kojem traže kandidate koji će testirati noćne vlakove te svoje iskustvo i fotografije podijeliti s čitateljima. Uvjet je da ste punoljetni te da se izvrsno koristiš engleskim jezikom u pismu jer je cilj da svoje dojmove prenesete u obliku blog koji ćete pisati za Radical Storage. Ono na što ćete morati obratiti pažnju prilikom putovanja jesu kvaliteta sna, iskustvo putovanja, ambijent vlakova, osoblje, skladištenje prtljage i dodatni sadržaji.

U svijetu gdje prevladavaju vizualni mediji, važno je znati uhvatiti dobar kadar i snimiti što atraktivnu fotografiju ili video. Stoga je u ovom slučaju važno da vaše fotografije i videozapisi budu što kvalitetniji kako bi ih tvrtka mogla objaviti na svom blogu i društvenim mrežama. Ono što je od iznimne važnosti jest svakako dobra organizacija. Važno je imati dobre organizacijske vještine jer ćete morati sami planirati svoju rutu i rezervirati smještaj u vlakovima.

Kako se prijaviti za putovanje?

Pojedinosti o tome kako se prijaviti možete pronaći članak ovdjea prijaviti se možete putem obrasca u kojem ćete morati napisati zašto ste baš vi idealni kandidat. Prijave traju do 5. srpnjaa putovanje treba realizirati od srpnja 2023. do siječnja 2024. godine.

Foto: Pexels, Unsplash, iStock

Najčitanije

Učitati još

Više o temiIzvor: Journal.hr