U Zagrebu održana najveća SEO konferencija u ovom dijelu Europe

Gotovo 200 uzvanika slušalo je predavanje vodećih SEO eksperata u industriji. Najrelevantnija i najveća SEO zajednica u Hrvatskoj konačno se okupila na jednom mjestu, a okupili su ih Tin Đudajek i Krešimir Ćorlukić – vodeći SEO eksperti u Hrvatskoj i pokretači FaceBook grupe SEO Hrvatska.

Teme predavanja bile su usmjerene na budućnost SEO-a i primjenu najnovijih trendova u industriji. 5 predavača i 4 panelista podijelili su svoja znanja, iskustva i predviđanja o promjenama koje se očekuju u industriji.

SEO Meet #5 započeo je s odličnimKrešimirom Ćorlukićemvlasnikom web stranice temperatura-mora.hr koji je govorio o lokalnom SEO-u i analizi alata koje koristi.

Stručnjakinja za sadržaje Barbara Slade Jagodić podijelila je svoje stajalište o sadržajima primjerenim za objavu na webu; dok je Darius Muresan iz WhitePressa® predstavio najučinkovitije metode i tehnike za uspješnu izgradnju linkova.

Panel o budućnosti SERP-a donio je uzbudljivu raspravu u kojoj su sudjelovaliTin Đudajek vlasnik portala tako.hr,Marko Pačar, Krešimir Ćorlukić i David Peranić.

Petra Capić iz agencije SERPrise prigodno je podijelila studije slučaja o uspješnom link buildingu, a Robert Petković zatvorio je konferenciju predavanjem o GA4 i implementaciji novih funkcija.

Teme predavanja uz vrhunske stručnjake garantirale su dobru zabavu, a uzvanici su nakon završetka službenog dijela uživali u druženju na after partyju zahvaljujući Jani, Jamnici, Carlsbergu i novom proizvodu Cedevitine vitaminske vode koja je predstavila svoju vitaminsku vodu u tri okusa.

Sam kraj događanja bio je vrlo uzbudljiv. Organizatori su najavili ponovno okupljanje u listopadu, kada nas očekuje još jedno veliko okupljanje SEO stručnjaka.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr