Nove serije koje gledamo ovo ljeto – izdvojili smo pet favorita

Živi mrtvaci: Mrtvi grad

Nakon apokalipse Hodajući mrtvaci sage o zombijima već su dvanaest godina neprekinuta konstanta na brojnim TV kanalima. Sva ta opsjednutost zombijima počela je 2010., upravo s originalom Hodajući mrtvaci seriju, a usporedo smo pratili i njen spin-off pod nazivom – Boj se živih mrtvaca. Svaki kraj je novi početak, kako za sve, tako i za franšizu Hodajući mrtvaci te nas novi segment, uz podnaslov Mrtvi grad vodi u sljedeću zombi avanturukoja se odvija na Manhattanu.

Neprijatelji Maggie i Negan ponovno će im se pridružiti u okrutnom ratu protiv horde krvožednih stvorenja, a situaciju dodatno komplicira činjenica da je sin glavne junakinje otet i jedino joj Negan može pomoći. Glavne uloge tumače nadaleko poznati Jeffrey Dean Morgan i Lauren Cohan.

platonski

Mogu li muško-ženski odnosi mogu se opstati u prijateljskim okvirima – upravo ovim pitanjem bavi se novim sitkom platonski. Kroz deset epizoda pratimo Sylviu i Willa, nerazdvojne prijatelje s fakulteta. Ne, zbog naizgled bezazlene svađe njihovo prijateljstvo se prekida na punih pet godina.

Nakon Sylvijinog razvoda, Will ponovno ulazi u njezin život, a novi susret starih prijatelja izazvat će mnoge komične situacije, a možda prerasti iu nešto veće. Serija je u kratkom vremenu prikupila brojne pozitivne kritike, a već je dano i zeleno svjetlo za drugu sezonu. Glavne uloge tumače Seth Rogen i Rose Byrne.

Temeljeno na istinitoj priči

Komičarka Kaley Cuoco nakon serije Stjuardesaponovno se vraća na male ekrane, u novom misteriju s elementima komedije Temeljeno na istinitoj priči. Priča se odvija u američkim predgrađima i prati bračni par Bartlett.

Ava Bartlett, zaglavljena u braku bez ljubavi iu sedmom mjesecu trudnoće, jedini užitak nalazi u maratonu gledajući podcaste s istinitim zločinima, dok pravi zaplet nastaje kada se u blizini njezina doma dogodi sumnjiva ubojstva.

Uskoro Ava i njena supruga otkrivaju pravi identitet traženog kriminalca i umjesto da prijave ubojicu, odlučuju se na hrabar potez stvaranja vlastitog podcasta s istinitim zločinima. Pored Kaley Cuoco, u glumačkoj podjeli nalaze se Chris Messina i Tom Bateman.

Bupkis

Pete Davidson jedan je od najcjenjenijih stand-up komičara današnjice. Volite li njegov humor, pravo je vrijeme da pogledate još jedno ostvarenje koje ovih dana stavljamo na popis novih serija koje gledamo. Serija Bupkis prikazuje upravo najzanimljivije segmente iz njegovog života. Kratko i jasno – Smijeh je zagarantiran.

Više o temiIzvor: Journal.hr