Vived

OSNOVNI PODACI
Naziv Vived
namjena Personalizirani pregled onoga što je novo za programere
Android Google Play
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan

Vived je vizualno privlačno izvedena aplikacija koja omogućuje ponajprije razvojnim inženjerima, ali i svima drugima koji su zainteresirani za novosti i aktualna događanja iz svijeta programiranja i povezanih tehnologija, da njima konzumiraju relevantan i personalizirani sadržaj.

Naime, aplikacija omogućuje da se izabere određena područja koja se žele pratiti (biraju se oznake), a onda će svaki dan napraviti personalizirani pregled relevantnih novosti. Pritom je moguće lako odbaciti članke koje se ne žele čitati, one koji su bili zanimljivi i to klizanjem po ekranu lijevo ili desno, a članke je moguće označiti i kao sadržaj koji će se čitati kasnije

Ono što aplikacija čini još zanimljivijom je činjenica da je sadržaj djelomično ručno biran, ali i da se oslanja na algoritme koji pokušavaju saznati interese korisnika te na taj način kasnije ponuditi dodatno odabran sadržaj i tako pomoći u snalaženju u inače nepresušnom izvoru informacija.

Drugim riječima, što se aplikacija više koristi, to će primati relevantniji sadržaj. Vived nudi mogućnost praćenja više od 150 oznaka, tu je i kratak pregled ponude poslova, a da sve bude još bolja aplikacija potpuno je besplatna. Stoga bi ovu aplikaciju trebali isprobati oni koji traže vizualno dopadljiv i praktičan način praćenja novosti iz svijeta programiranja.

Više o temiIzvor:Bug.hr