Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta nominirani za impresivnu nagradu World Spa Awards 2023.

Lošinjski hotel Bellevue ja Vitality Hotel Punta i ove su godine nominirani za prestižnu nagradu “World Spa Awards”, čime je još jednom prepoznata kvaliteta njihovih spa centara. Naime, oba hotela više su se puta našla u prestižnom međunarodnom društvu i nositelji su World Spa Awards, a nove nominacije pokazuju da njihovi centri nastavljaju napredovati, postavljajući najviše svjetske standarde.

Nakon što je World Spa Awards Hotel Bellevue proglasio najboljim u Hrvatskoj iu svijetu, dodijelivši mu nagradu Croatia’s Best Hotel Spa 2022 i World’s Best Hotel Spa 2021, ovaj hotel s pet zvjezdica i njegova proslavljena Bellevue Spa Clinic nastavljaju oduševljavati. Hotel Bellevuekojeg cijenjena britanska spisateljica i novinarka Bryony Gordon naziva „najbajkovitijim i najljekovitijim mjestom na planeti“, hotel je svjetske klase samo nekoliko koraka udaljen od ljekovitog tirkiznog mora uvale Čikat, koji koristi iu svom elegantnom spa centru, koji nije samo nominiran za Croatia’s Best Hotel Spa 2023, već i za World’s Best Detox Programme.

Potpis program Hotela Bellevue – Sea-Tox imerzivni je detoks u sklopu kojeg se koriste pročišćavajuća svojstva lošinjske morske vode kako bi se potaknuo proces samočišćenja tijela kroz detoksicirajuću hranu, ciljane vježbe i spa tretmane. Jedinstveni Sea-Tox program koristi najsuvremeniju medicinsku tehnologiju koja dubinski čisti organizam, balansira hormone, ublažava upale, aktivira staničnu regeneraciju, usporava oksidativni stres i povećava energiju.

„Što spa centar čini izvanrednim? Odgovor na to pitanje pronašla sam u Hotelu Bellevue i Boutique Hotelu Alhambra na otoku Lošinju. Kombiniranjem tretmana vrhunskih stručnjaka, u prostoru koji će vas očarati dizajnom te uz lokalne aromatične proizvode napravljene samo za vas, osjećat ćete se kao potpuno nova osoba, resetirana i spremna za suočavanje sa svijetom. Jedva čekam vratiti se nazad“, rekla je proslavljena britanska glumica i komičarka Nina Wadia OBE i tako potvrdio ovogodišnje nominacije.

Nakon prošlogodišnje titule najboljeg, Vitality Hotel Punta ponovno nominiran

Vitality Hotel Punta poznato je revitalizacijsko odredište na otoku Lošinju. Nakon što je prošle godine dobio World Spa Awards, u istoj je kategoriji – Croatia’s Best Wellness Retreat nominiran i ove godine. Njegov Vitality Center & Spa spaja wellness inovacije i medicinsku stručnost s vodećim sportskim i opuštajućim sadržajima, uz povoljne klimatske karakteristike samog otoka i netaknutu prirodu.

Zahvaljujući ljekovitom morskom zraku i eteričnim uljima otočnih biljaka koje se koriste, tretmani Vitality Center & Spa pospješuju disanje i oporavak dišnog sustava. Njegov nagrađivani potpis program Space to Breathe uključuje aktivnosti na otvorenom, spa tretmane i fitness. Vitality Center & Spa godinama je poznat kao certificirani spa, a među svojim uslugama nudi i profesionalne terene za tenis, pilates, jogu, vodene sportove te moderno opremljenu teretanu.

Glasovanje za 9. godišnji program World Spa Awards otvoreno je za javnost i završava u ponedjeljak, 8. kolovoza 2023. Popisi nominiranih, kao i mogućnost glasovanja dostupni su na službenim stranicama World Spa Awards.

Lošinj Hotels & Villas istaknut je brend vrhunskih i luksuznih hotela i vila smještenih na slikovitom otoku Lošinju. Gostima pruža jedinstveno iskustvo, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj poznat je po bogatoj lječilišnoj tradiciji, koja datira još od kraja 19. stoljeća, a brend Lošinj Hotels & Villas posvećen je očuvanju i promicanju ovog naslijeđa luksuza i wellnessa. Unutar brenda Lošinj Hotels & Villas nalazi se nekoliko lu

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr