Plakat domaće nagrađivane agencije izložen na Times Squareu

U proteklih su više od dva desetljeća osvojili preko 650 nagrada, postavivši jednu od najuglednijih kreativnih agencija u ovom dijelu Europe.

U povodu američkog Dana neovisnosti na njujorškome Times Squareu postavljena je jednodnevna pop-up izložba s više od stotinu plakata na temu tolerancije, među kojima je bio i plakat zagrebačke agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Izložba je postavljena na inicijativu The Tolerance Project Inc. koji poziva dizajnere iz cijelog svijeta da plakatima ilustriraju svoje viđenje tolerancije te ih izlažu na javnim površinama. Projekt putuje svijetom i do sada je održano preko 140 izložbi u više od 40 zemalja svijeta, izvijestila je u petak agencija Bruketa&Žinić&Grey.

Izložba “Tolerancija” do sada je bila postavljena u Dubaiju, Los Angelesu, u Muzeju dizajna u Londonu, u Reykjavíku, Helsinkiju, Torontu, Pekingu, na Tjednom dizajnu u Berlinu te u Berlinskoj umjetničkoj knjižnici (Kunstbibliothek Berlin), u Madridu. i brojnim drugim gradovima.

Plakat, kojeg je dizajnirao Davor Bruketa, a nacrtao Domagoj Šokčević, osvojio je ovih dana i zlatnu nagradu međunarodnog natjecanja Graphis Poster.

The Tolerance Project Inc. izložbu su organizirali s AMER_ICAN-om i uz potporu

Više o temiIzvor:Poslovni.hr