Ne zna voziti, ali ima sreće

Gotovo nevjerojatnim se čini da je netko iz automobila, potpuno smrskanoga pod kamionom, izišao živ, a kamoli s tek lakšim ozljedama. No, te je sreće bio 36-godišnjak iz Georgije

Spencer Hyde, 36-godišnjak iz američke savezne države Georgije, prije desetak je dana unajmio superautomobil Lamborghini Aventador. Nedugo zatim završio je u medijima kao osoba “rođena pod sretnom zvijezdom”, budući da je samo s manjim ozljedama preživio ono što izgleda kao teška, potencijalno fatalna nesreća.

— tekst slijedi nakon oglasa —

On je, naime, vozio brzinom većom od 160 km/h na autocesti I-75, kada je izgubio kontrolu nad ovim moćnim i skupim automobilom, pa se zabio izravno pod tegljač u desnoj kolničkoj traci. Policija je napravila uviđaj i zaključila da je upravo neprimjerena brzina bila ključni uzrok. Vozač Lamborghinija imao je sreću da je noseća struktura prikolice tegljača, koja je rasparala krov superautomobila, prošla tek koji centimetar iznad njegove glave.

Automobil je ostao zarobljen pod tegljačem, a policiji i hitnim službama trebalo je oko dva sata da raščiste mjesto nezgode. Srećom, vrata Lamborghinija mogla su se otvoriti, pa je Hyde uspio koliko-toliko normalno izići iz olupine superautomobila snage 740 KS i vrijednoga gotovo milijun dolara.

Više o temi

Izvor:Bug.hr