Pronađeni 47-godišnji pulski aktivist Aleksej Orel životno je ugrožen, policija istražuje sve okolnosti

by | kol 11, 2023 | Posao | 0 comments

 Pulska Opća bolnica izvijestila je u petak da je jutros pronađeni 47-godišnji pulski aktivist Aleksej Orel primljen u bolnicu u teškom stanju te da mu je život ugrožen.

Aktivist je nestao prije dva dana, a pronađen je u petak ujutro na području Svetice u Šišanu, dehidriran i u polusvjesnom stanju pa policija istražuje okolosti tog slučaja.

“Aleksej Orel primljen je u bolnicu u teškom stanju te je smještan na jedinicu intenzivnog liječenja i stanje mu je životno ugroženo, što zahtjeva stalni nadzor medicinskog osoblja”, rekao je na konferenciji za novinare zamjenik ravnateljice pulske bolnice Jurica Palaversić.

Orel je pronađen je u 8,18 sati u šumskom predjelu na području bivše vojarne Svetica, a u bolnicu je primljen između 9,15 i 9,20 sati te je odmah podvrgnut dijagnostičkim procedurama.

Potraga za njim počela je u srijedu u Šišanu, na području Svetice, nakon što je nestanak prijavila njegova životna partnerica. U potrazi su, osim policije, vatrogasaca i pripadnika HGSS-a, sudjelovali i brojni građani, Orelovi prijatelji i znanci.

Podatak da je Orel pronađen te da je živ objavila je na Facebook stranici Inicijativa za Lungomare čiji je Orel aktivist.

HGSS je objavio na toj društvenoj mjeri

Više o temi

Izvor:Poslovni.hr