Robert Škunca i Dario Gabrić dobitnici su priznanja PRO PR Globe Awards

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini.

Ovogodišnjih 25 laureata PRO PR GLOBE Awards dolazi iz 15 zemalja te će im biti uručena unikatna umjetnička djela Akademije umjetnosti Novog Sada, Sveučilišta u Novom Sadu. Dodjela priznanja održat će se 15. ožujka 2024. godine u Hotelu Mona Plaza, Beograd gdje se održava i 21. jubilarno izdanje međunarodne PRO PR Konferencije.

Priznanje su osvojili: Robert Škunca, generalni direktor regije Jugoistočne Europe Grayling i Dario Gabrić, voditelj korporativnih komunikacija Erste bank Croatia.

Osim njih, priznanje su osvojili: iz Srbije: Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorica i suosnivačica Chapter 4, Jelena Milašinović, komunikacijska menadžerica Beogradske filharmonije, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorica FromA Consulting Ltd., iz Velike Britanije: Polly Cziok, izvršna direktorica promjena i inovacija London Borough of Merton i Sophie Brendel, direktorica odjela za publiku, komercijalu i digital u Muzeju Viktorija i Alberta, iz Crne Gore: Nina Redžepagić, vlasnica PR agencije OR i Slađana Radović, voditeljica marketinga, PR-a i korisničkog iskustva Novi Volvox, iz Slovenije: Sabrina Pečelin, PR menadžer u Porsche Slovenija, Alenka Vidic Praprotnik, upravna direktorica o28 komunikacijske grupe i Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacija i održivosti u A1 Slovenija i A1 Srbija, iz Italije: Alicia Matilda Lubrani, glavna direktorica marketinga i direktorica korporativnih komunikacija u zemlji Axpo Italia, iz Bosne i Hercegovine: Nedžad Džudža, voditelj marketinga i komunikacija, ASA OSiguranje d.d. i Latifa Imamović, voditeljica marketinga Klika, iz Sjeverne Makedonije: Ratka Tiricovska, voditeljica odjela marketinga i PR-a Stopanske banke AD Skopje, iz Sjedinjenih Američkih Država: LaShonda L. Eaddy, docent za odnose s javnošću na Sveučilištu Penn State i Travis Parman, glavni direktor za komunikacije AppHarvest, iz Južne Afrike: Dustin Chick, partner i generalni direktor Razor PR, iz Ukrajine: Sergii Bidenko, direktor Bayka.agency, iz Irana: Mina Nazari, stručnjak za odnose s javnošću i komunikaciju Power Distribution Company, Tabriz, iz Rumunjske: Dana Oancea, predsjednica Foruma za međunarodnu komunikacija, iz Španjolske: Rafa Llopis, voditelj odjela marketinga Revestech, te iz Mađarske: Zsófia Balatoni, suosnivačica Uniomedia PR agencije.

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Fokusiran je na jedince a ne na projekte.

Priznanje se dodjeluje u sklopu javno dostupnog pravilnika, bivši dobitnici nominiraju buduće a povjerenstvo, koje uključuje bivše dobitnike ovog priznanja te članove organizacijskog odbora, odlučuje o dobitnicima na temelju podataka prikupljenih nakon postupka nominacije, što uključuje: pregled biografije, medijske objave i druge relevantne javne izvore informacija koje mogu potvrditi vjerodostojnost i stručnost kandidata u procesu nominacije i odabira za PRO PR GLOBE Awards.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodjele priznanja u kojem pobjednike nomi

Više o temi

Izvor:Poslovni.hr