Madmind Studio na Gamescomu predstavio gameplay svoje sljedeće horor igre

by | kol 30, 2023 | Tech | 0 comments

Službeno je završio ovogodišnji gaming sajam Gamescom u Njemačkoj, a njegove dvorane uspjele su tijekom tjedna privući sveukupno 320 tisuća posjetitelja – oko 55 tisuća više nego prošle godine. Unatoč tom rastu kad se usporedi s prošlom prvom godinom održavanja sajma nakon pandemije, Gamescom još nije dostigao brojke koje je ostvario 2019. i 2018. godine.

gamescom-2023_1Tih 320 tisuća posjetitelja došlo je iz više od stotinu država, dok je velik broj zainteresiranih koji nisu mogli prisustvovati na sajmu pratili sajam putem prijenosa uživo. Više od 20 milijuna ih je pratilo uvodni događaj Opening Night Live te je s tom statistikom srušen dosadašnji rekord u digitalnom dosegu.

Kao što je bilo predviđeno zbog rekordnog broja izlagača, površine i međunarodnog sudjelovanja, sada je potvrđeno na kraju ovog događaja – Gamescom jest i ostaje najveći svjetski gaming event. Međutim, nije sve u brojkama. Povratak Nintenda ne samo da je još jednom impresionirao zajednicu sa svojim štandom, već je osvojio i žiri te doma odveo više nagrada. Microsoft je predstavio svoj najveći štand za Xbox ikad i osigurao nagradu Gamescom Green studio godine.“, izjavio je Gerald Bose, glavni izvršni direktor Koelnmessea.

Sljedeći Gamescom održat će se od 21. do 25. kolovoza 2024. godine, dok će posjetitelji i gledatelji moći 20. kolovoza ponovno pratiti najnovije najave igara putem Opening Night Livea.

*izvor slika korištenih u članku: https://b2b.gamescom.global/press-creator/multimedia/image-database/images-gamescom/

Više o temi

Izvor: Gameperspectives.hr