Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Spelldrifter

Mobilna igra War Robots stigla je na tržište još u 2014. godini, a do sada je uspjela privući više od 250 milijuna igrača. Igra je trenutno dostupna na App Store, Google Play i Steam platformama gdje ju svi zainteresirani mogu besplatno preuzeti i zaigrati.

war-robots_1Tijekom ovih devet godina na tržištu, War Robots je ostvario više od 750 milijuna dolara bruto prihoda, a studio My.Games trenutno istražuje kako dodatno pojačati prisutnost igre na tržištima u Indiji i Meksiku.

Jedan od ključnih čimbenika u kontinuiranom rastu bilo koje igre je sposobnost tima da eksperimentira. Možda zvuči lako, ali sve ovo zahtijeva ne samo hrabrost, već i rijetku sposobnost priznavanja vlastitih greška i učenje na bazi njih. Mi smo napravili tim koji ima sve to.“, izjavio je Boris Burangulov, izvršni producent za War Robots.

War Robots je free-to-play online igra s 6v6 PvP modom, 12 mapa, 45 robota koje možete koristiti u mečevima te 50 tipova oružja. Igra je do sada na Steamu primila 18,4 tisuća korisničkih recenzija od kojih je 11,5 tisuća ocijenjeno pozitivno.

Više o temi

Izvor: Gameperspectives.hr