Osnaživanje upravljačkog tima hrvatskog startupa sa Stephanie Borgert

by | ruj 9, 2023 | Posao | 0 comments

Hrvatski tech startup qohubs obznanio osnaživanje upravljačkog tima sa međunarodno priznatom istraživačicom kompleksnosti i renomiranom autoricom brojnih poslovnih bestselera – Stephanie Borgert. Stephanie Borgert je s 1. rujnom 2023. preuzela ulogu Chief Solutions Officera (CSO) te će u budućnosti biti zadužena za pružanje kreativnih rješenja, novih proizvoda i usluga klijentima u izazovnoj sferi organizacijskih promjena, a kao dio Upravnog odbora, zadatak joj je, također, razvoj i rast tvrtke u dinamičnom i kompleksnom okruženju.

Borgert je rođena je 1969. u Njemačkoj, studirala je računalne znanosti s fokusom na strojarstvo, probijajući se na tom polju kao jedna od rijetkih žena. Započela je uspješnu karijeru u IT-u kao konzultant u međunarodnoj prodaji, brzo je preuzela vodeće uloge i kompleksne projekte, a 2007. godine postaje poduzetnica. Ova istraživačica kompleksnosti i autorica stalno propitkuje kako organizirati rad i suradnju na način koji odgovara svijetu koji smo stvorili – turbulentnom, povezanom i kompleksnom. Ona na organizacije gleda kao na sustave, a moto joj je: Uvijek se nešto događa. Do sada je objavila sedam knjiga, a “Nekomplicirano!” (Unkompliziert!) je bio poslovni bestseler u 2018. Također piše kao poslovni kolumnist za Frankfurter Rundschau te je česti keynote govornik na raznim događanjima. 

“Uzbuđena sam što ću se pridružiti qohubsu u ovoj ulozi. Čvrsto vjerujem u rješenja koja nudimo i u qohubs tim. Zajedno s njima ću osigurati da premašimo potrebe naših korisnika. Mi u qohubsu premošćujemo jaz između tehnologije i organizacijskog razvoja i u tome smo jedinstveni!“, zaključuje Borgert.

Stephanie Borgert u svojoj osobi objedinjuje tri vrlo značajne iskustvene dimenzije – rad u realnom sektoru, višegodišnji istraživački rad te savjetovanje čla

Više o temi

Izvor:Profitiraj.hr