Advanced Technology Daysi 18. puta u Zagrebu okupljaju domaću tehnološku zajednicu

Advanced Technology Days konferencija će 29. i 30. studenog u Cinestar Arena Centru 18. put okupiti domaće i regionalne IT stručnjake i širu ICT zajednicu. Sadržaj će donijeti presjek zbivanja u svijetu tehnologije u proteklih godinu dana, s naglaskom na umjetnu inteligencije, podatke i strojno učenje, cloud infrastrukture, razvoj softvera i kibernetičku sigurnost, koje čine 5 programskih smjerova. Sudionike očekuje više od 60 predavanja, mogućnost susreta s vrhunskim međunarodnim i domaćim stručnjacima i predavačima te prilike za druženje i suradnju.

Po prvi puta konferencija u kreiranju vrhunskog sadržaja surađuje s WeAreDevelopers, jednom od najvećih svjetskih organizacija za razvojne inženjere, koja jednom godišnje organizira i WeAreDevelopers World Congress, po mnogima najutjecajnije globalno okupljanje developera, koje je u srpnju u Berlinu okupilo više od 15.000 developera iz cijelog svijeta. Zahvaljujući ovoj suradnji, sudionici konferencije mogu očekivati još zanimljivih predavanja kao i posebno iznenađenje koje će biti najavljeno uskoro.

Predstavnici WAD organizacije na konferenciji će govoriti o tome kako developeri svojim inovacijama pokreću, disruptiraju i grade budućnost biznisa, a sudjelovat će i na panel diskusijama koje će se baviti najaktualnijim temama iz svijeta tehnologije, poput umjetne inteligencije i kibernetičke sigurnosti.

Uz predstavnike WeAreDevelopers, na konferenciji će kao predavač sudjelovati i Ivan Burazin. Osnivač Infobip Shift konferencije i direktor za developersko iskustvo u Infobipu, danas je suosnivač startupa Daytona koji već ima Fortune 500 klijente. Burazin će na ATD-u govoriti o prednostima Daytone, alata koji nudi standardizirano razvojno okruženje te developerima štedi vrijeme koje bi proveli na zadacima koji nisu izravno povezani s kreiranjem softvera i omogućava im da se fokusiraju na bitnije zadatke, ciljeve i projekte.

„Kroz proteklih 17 izdanja ATD se transformirao, ali je u srži ostao inženjerska konferencija koja se fokusira na bitno – i za ICT stručnjake i za klijente. Vrhunski predavači koji predstavljaju inovativna rješenja i uspješne priče, otvorene diskusije i neformalni susreti koji povezuju kolege čine ATD konferencijom koja domaću tehnološku zajednicu čini još uspješnijom i povezanijom. Posebno nas veseli što nastavljamo rasti u partnerstvu s WADom koji okuplja developere širom svijeta i dat će sadržaju jednu novu dimenziju,“ komentirao je direktor sadržaja konferencije Tomislav Tipurić.

Sadržaj konferencije kreira se putem nominacija – svi koji žele podijeliti svoje znanje imaju još samo 8 dana da nominiraju svoje predavanje putem web stranice https://www.advtechdays.com/ jer su nominacije otvorene do 15. rujna. Predavanja koja ulaze u program konferencije bit će odabrana po kriteriju aktualnosti i stručnosti, a raspored predavanja bit će dostupan u listopadu.

U prodaji su trenutno Early Bird kotizacije po cijeni od 199 EUR + PDV, koja vrijedi do 15. listopada. Svi koji žele sudjelovati na Advanced Technology Days konferenciji svoje mjesto tr

Više o temi

Izvor:Profitiraj.hr