Top 10 ponuda ovog tjedna

Trenutno tražite posao? Portal posao.hr vaš je pr(a)vi put do posla! U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

Auto Salon Toš d.o.o. zapošljava Servisnog savjetnika (m/ž). U opisu posla nalazi se organizacija rada servisa, otvaranje i zatvaranje radnih naloga, primopredaja vozila strankama te ostali poslovi u sklopu radne pozicije. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme s probnim radom 6 mjeseci. Mjesto rada je Sesvete, a prijave se zaprimaju do 03.10.2023.

Grant Thornton savjetovanje d.o.o. traži Samostalnog računovođu (m/ž). Ova osoba će preuzeti odgovornost za različite aspekte financijskog upravljanja i knjigovodstva kako bi osigurala financijsku stabilnost i usklađenost s poreznim zakonima. Poslodavac nudi primanja u skladu s tržišnim standardima te u skladu s kvalifikacijama i iskustvom kandidata. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 18.09.2023.

KTC d.d. traži Radnika na benzinskoj stanici (m/ž). Opis posla uključuje prodaju goriva, maziva, plina u bocama te ostale prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Mjesto rada je benzinska postaja Prilesje, a prijaviti se možete do 30.09.2023.

GRAWE-Hrvatska d.d.  zapošljava Predstavnika prodaje (m/ž) u na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi mogućnost zarade bez ograničenja ovisno o učinku, organiziranu edukaciju i uhodavanje u posao te ugovor na neodređeno vrijeme. Prijave traju do 18.09.2023.         

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Hosta (m/ž). Osoba na ovoj poziciji je zadužena za kreiranje dobre atmosfere za goste u restoranu. Idealni kandidati su komunikativne i otvorene osobe koje se pronalaze u dinamičnom okruženju prostora za goste.  Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 19.09.2023.

Jadran – Galenski Laboratorij d.d. zapošljava ICT tehničara (m/ž) i Administratora (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava mlado, inovativno i poduzetno okruženje koje potiče brigu za okoliš i zajednicu te dodatne pogodnosti poput božićnice, regresa, mogućnosti neoporezive nagrade za ostvarene rezultate rada i različite financijske potpore. Prijavite se do 18.09.2023.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Voditelja smjene (m/ž) i Blagajnika / prodavača (m/ž) u Rijeci (Kukuljanovo). Poslodavac nudi redovna primanja i naknadu za prijevoz i obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se do 22.09.2023. 

Studenac  d.o.o. zapošljava Referenta administrativnih poslova (m/ž) u Pazinu. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja, onboarding program, podršku od strane kolega i voditelja te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se do 30.09.2023.

Koledić Projekt d.o.o. traži  Građevinskog inženjera (m/ž). U opisu posla se nalazi Samostalno vođenje gradilišta visokogradnje i niskogradnje te realizacija i praćenje organizacijskih, terminskih i financijskih planova gradilišta. Mjesto rada je Hrvatska, a prijaviti se možete do 01.10.2023.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava Kuhara (m/ž). Posao se obavlja u Petrčanima. Prijave se zaprimaju do 21.09.2023. Radi se o zadacima poput pripremanja svih jela u hotelu prema standardima rada te kontrole kvalitete i kvantitete dostavljenih namirnica. Poslodavac nudi Besplatno korištenje fitness prostorija i osigurane obroke.

Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!

Više o temi

Izvor:Profitiraj.hr