Moderni uredi, 70 novih radnih mjesta i dobra zarada – budućnost rada u Osijeku

Otvaranjem novog modernog ureda prilagođenog zaposlenicima vodeći hrvatski komparator osiguranja i telekomunikacija kompare.hr najavio je nova zapošljavanja, širenje usluga te podigao ljestvicu standarda kako bi pozivni centar trebao izgledati.

U Osijeku je u utorak svečano otvoren novi, veći i moderniji ured, što označava veliki korak naprijed u razvoju vodećeg komparatora na tržištu, ali i zapošljavanju u toj regiji.

Otvorenje je okupilo više od 100 entuzijastičnih zaposlenika i njihovih voditelja, uključujući timove iz Rijeke i Zagreba, a zaposlenike je na otvorenju umjesto klasičnih govora zabavljao splitski stand-up komičar Ivica Lazaneo, nakon čega su atmosferu dodatno zagrijali Slavonski trubači.

Novi ured prostire se na 750 četvornih metara na adresi Martina Divalta 18, smješten unutar tramvajske zone i svima dostupan biciklom, što je ujedno bilo presudno kod odabira nove lokacije. Broji 75 radnih mjesta, agenti u njemu rade u dvije smjene tako da je ukupan kapacitet novog ureda podržava 140 zaposlenih. Prostor je pažljivo oblikovan kako bi zadovoljio potrebe agenata i olakšao suradnju. Dodatne sobe za sastanke i poboljšanje zvučne izolacije stvorene su s ciljem poticanja kvalitetnog rada i komunikacije. Tu su i nova kuhinja i chill zona, osmišljeni za opuštanje i osvježenje zaposlenika.

“Kada smo prije 3 godine otvarali prvi ured u Osijeku san mi je bio da jednog dana imamo najmoderniji pozivni centar koji je ujedno i visoko funkcionalan. No nismo očekivali da ćemo ovako brzo rasti i širiti se. Naše prethodno iskustvo pokretanja pozivnih centara u Rijeci i Osijeku, praćenje potreba koje naši agenti imaju za vrijeme radnog vremena u kombinaciji s arhitektonskim prijedlozima Sanje iz A4 Studia taj san je pretvorio u stvarnost i malo je reći da sam ponosan!”, izjavio je na otvaranju Nikša Tomulić, osnivač i direktor kompare.hr.

Namjeravaju udvostručiti broj zaposlenih

Ove godine kompare.hr je postao je najveći zastupnik za osiguranja u Hrvatskoj. Nalaze se na prvom mjestu s 20 milijuna prihoda od zastupništva u osiguranju. Preko kompare.hr najviše se ugovara auto osiguranje, a firmi je cilj nastaviti rasti za minimalno 30% godišnje te proširiti svijest o postojanju komparatora gdje korisnici na jednom mjestu mogu usporediti ponude i ugovoriti uslugu. Naravno rastom posla dodatno će se zapošljavati ljudi, primarno u Osijeku i Rijeci.

Osijek je poznat po brojnim pozivnim centrima, ali u njima većinom rade studenti i to im je najčešće privremeni posao. Širenjem kompare.hr pozivnog centra otvara se prilika najboljim agentima da nastave raditi taj posao i nakon školovanja te odlično zarađivati.

“Već sada smo na više od 70 zaposlenika u Osijeku, a plan je taj broj udvostručiti u sljedeće dvije godine. Kompare.hr ima jasne planove za daljnje ulaganje, a proširenje ureda u Osijeku samo je jedan korak u tom smjeru. Povećanjem broja zaposlenih naši korisnici mogu očekivati još bolju uslugu te širenje palete proizvoda

Više o temi

Izvor:Profitiraj.hr