Hyperviolent dobio svoje prvo veće ažuriranje na Early Accessu

Hyperviolent je stigao na Steam, Epic Games Store i GOG u travnju ove godine, a sada je dobio svoje prvo veće ažuriranje koje je uvelo niz traženog sadržaja.

hyperviolent_1Naime, igra sada nudi jedan dodatan level – Engineering Deck, novu mehaniku koja iskorištava nižu gravitaciju, četiri nova oružja, tri nova neprijatelja i mogućnost brzog trčanja. Također su implementirana i razna rješenja za prijavljene tehničke probleme. Zbog većih promjena koje su implementirane u glavnim gameplay elementima, save datoteke iz prijašnjih verzija igre više neće vrijediti.

U pitanju je FPS inspirirana klasicima tog žanra iz devedesetih, a njegova priča stavlja vas na Asteroid 27-C nakon izbijanja nasilja među njegovim stanovnicama. Igra je do sada primila sveukupno 49 korisničkih recenzija od kojih je 32 ocijenjeno pozitivno.

28.09.2023
Autor:
 

OSTALE VIJESTI

30.09.2023

Besplatno isprobajte Snufkin: Melody of Moominvalley na Steamu

Autor:
 

Norveški studio Hyper Games je lansirao demo verziju svoje igre u razvoju pod imenom Snufkin: Melody of Moominvalley kojeg svi zainteresirani mogu besplatno preuzeti i isprobati. Napominjemo kako će ovaj demo biti dostupan na Steamu samo do 16. listopada.

snufkin-melody-of-moominvalley_1U pitanju je glazbena avantura u kojoj morate vratiti harmoniju Moomin doline nakon što su se pojavio niz parkova koji su uništili prirodnu ravnotežu te doline. S velikim fokusom na priču i mirnu atmosferu, Snufkin: Melody of Moominvalley nudi otvoreni svijet ispunjen tajnama i zagonetkama koje morate riješiti kako bi dobili glazbenu inspiraciju.

Igra bi trebala stići na PC i konzole tijekom prvog tromjesečja sljedeće godine, a trenutno je jedino moguće whislistati ju na Steamu. Što se tiče konzola, Hyper Games nije potvrdio na koje točno platforme bi ovaj naslov trebao stići tijekom sljedeće godine.

misc

30.09.2023

The Pale Beyond sljedeći tjedan dolazi na Nintendo Switch

Autor:
 

Bellular Games i Fellow Traveller su potvrdili kako će njihova igra The Pale Beyond stići na Nintendo Switch platformu 06. listopada, a svi zainteresirani će ju moći do 20. listopada moći nabaviti po promotivnoj cijeni od 13,99 dolara.

the-pale-beyond_2The Pale Beyond je interaktivna priča s velikim fokusom na mehanike upravljanja resursima i donošenje odluka koje će imati utjecaj na samu priču i preživljavanje. U ovoj igri upravljate brodom The Temperance kao kapetan sa zadatkom otkrivanja sudbine nestalog broda koji je bio u potrazi za magnetskim jugom. Tijekom igranja morat ćete balansirati sigurnost svoje posade i njihov moral, donositi teške odluke i držati ih na svojoj strani kako ne bi došlo do pobune.

Igra je do sada primila niz pozitivnih recenzija od recenzenata i igrača, a najviše pohvala usmjereno je baš na priču i spomenutih teških odluka koje će vas čekati na ovom putovanju.

misc

29.09.2023

Najavljene Playstation Plus Essential igre za listopad

Autor:
 

Sony Interactive Entertainment predstavio je novu ponudu PlayStation Plus Essential igara za listopad.

gameperspectives_playstation plus-09Članovi ove pretplate od 3. listopada moći će preuzeti i zaigrati The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 i Weird West na svojim PlayStation 4 i 5 konzolama.

Svi koji su zainteresirani nabaviti PlayStation Plus pretplatu u Hrvatskoj trenutno to jedino mogu učiniti putem PlayStation Gift kartica jer Sony još uvijek nije prilagodio svoju online trgovinu nakon prelaska Hrvatske na eure početkom ove godine.

misc

29.09.2023

Epic Games najavio velika otpuštanja – pogođeno oko 16% zaposlenika

Autor:
 

Tim Sweeney, CEO tvrtke Epic Games, poslao je e-mail zaposlenicima otkrivajući odluku tvrtke o otpuštanju otprilike 16% svojih zaposlenika. Ova odluka je donesena zbog financijskih izazova dok se usredotočuju na rast Fortnitea kao ekosustava inspiriranog metaversom za kreatore.

epic-games_1“Već neko vrijeme trošimo puno više novca nego što zarađujemo, ulažući u evoluciju Epica i razvijajući Fortnite kao ekosustav inspiriran metaversom za kreatore. Dugo sam bio optimističan da ćemo moći prebroditi ovu tranziciju bez otpuštanja, ali sada, retrospektivno vidim da je to bilo nerealno”, izjavio je Sweeney u e-mailu.

Sweeney je u početku izrazio optimizam u izbjegavanju otpuštanja, ali ih je na kraju smatrao nužnima kako bi stabilizirali financije tvrtke.

Dodatno, Epic se povlači iz Bandcampa i odvaja veći dio SuperAwesomea. Unatoč ovim promjenama, tvrtka ostaje posvećena svojim osnovnim poslovima i razvojnim inicijativama.

misc

Više o temi

Izvor: Gameperspectives.hr