Dnevni horoskop za 3. listopada 2023.

  • Ovan

    Težit ćete samoisticanju. Orijentirat ćete se na brzu vožnju, užurban hod i bučan govor kako biste nadglasali one s kojima se susrećete. Mogli biste se prepirati sa susjedom oko odlaganja otpada, galame ili kućnih ljubimaca. Budite promućurni i izbjegnite zaoštravanje odnosa.

  • Bik

    Izgledna je suradnja s dobrostojećim stranim partnerima. Nekima od vas ukazat će se prilika za putovanje u inozemstvo radi obavljanja posla ili pohađanja seminara. Rješavat ćete pitanja vezana uz porez, kredit ili nasljedstvo. 
    Zaštitite ruke, prste i ramena od udaraca i upala.  

  • Blizanci

    Računajte na potporu planeta u zračnim i vatrenim znakovima. Steći ćete povjerenje onih koji odlučuju o sponzorstvu, primanju na posao ili napredovanju u karijeri. Izgledno je da ćete dobiti ili dogovoriti materijalnu potporu dostatnu za otpočinjanje ili dovršenje posla do kojeg vam je stalo.

  • Rak

    Energija će vam biti u padu, a organizam podložniji jesenskim prehladama. Moguća je produljena jutarnja pospanost i smanjena volja za bilo kakvim naprezanjem prije podneva. Budući da takvo stanje može potrajati, spremite si sutrašnji doručak i odjeću navečer.

  • Lav

    U bliskim odnosima pronaći ćete sve što vam je potrebno za sreću. Slobodnjaci će se zaljubiti, a posvađani pomiriti. Ako ste mlađi, roditelji će vam povećati džeparac ili kupiti predmet koji dugo priželjkujete. Dan je optimalan za uređivanje i dresiranje kućnog ljubimca. 

  • Djevica

    U privatnom životu željet ćete više nego što možete postići. Bit ćete rastrzani između emocija i razuma. Zbog strasti i nagona mogli biste prekoračiti granice koje ste sami postavili.  Bit ćete slabi na kozmetiku, odjeću i obuću pa ćete u kupovini potrošiti više nego što ste planirali. 

  • Vaga

    Temperamentna Venera u Lavu ukazuje na sretne okolnosti u vašem intimnom životu. Mogli biste se zaljubiti u nekog tko živi u drugom gradu ili preko prijatelja upoznati pojedinca koji će vam zapeti za oko zbog mentaliteta sukladnog vašem ili posla kojim se bavi.   

  • Škorpion

    Pravi je trenutak da razmotrite mogućnosti samostalnog poslovanja. Zaključak može biti pozitivan ili ne, ali u potonjem slučaju bar nećete uložiti rad i sredstva uzalud. Neki od vas morat će se vraški potruditi da otjeraju drskog udvarača koji je povrh svega zauzet.

  • Strijelac

    Nećete škrtariti na iskazivanju naklonosti prema osobama koje volite. Ako vas netko privuče i zaintrigira, nemojte biti previše nasrtljivi. Malo tajanstvenosti i taktiziranja polučilo bi bolji učinak. Ujedno biste dobili na vremenu da proučite novu simpatiju i možda se na vrijeme povučete. 

  • Jarac

    Uslijed zaboravnosti ili rastresenosti previdjet ćete važan datum, pogrešno shvatiti ili prenijeti poruku. Budite precizni u izražavanju jer bi netko mogao zloupotrijebiti vaše izjave i izvrnuti im smisao. Dan vam nije povoljan za polaganje testova i ispita, uključujući vozački.

  • Vodenjak

    Vladavina Vage potaknut će vas da s većim zanimanjem pratite zbivanja u bližoj okolini. U odnosima će iskrsnuti potreba za toleriranjem oprečnih mišljenja i usklađivanjem interesa.  Uporno ćete tražiti jedan predmet. Srećom, pokazat će se da je zametnut, a ne izgubljen. 

  • Ribe

    Neskladno položeni Merkur i Mjesec bit će odgovorni za mentalne blokade i brže umaranje. U više navrata nedostajat će vam riječi i ideja. Izgledni su kolebljivost i nedoumice u donošenju odluka. Moguće su prolazne nesuglasice s pojedincem iz bliže okoline.

  • Više o temi