Osijek ide u potragu za novim trenerom, zatreslo se poslije novog poraza

Foto: Vlado Kos/CROPIX

Autor: Ivor Krapac

Nakon što je Osijek u lošoj seriji u SuperSport HNL-u proteklog vikenda doživio gostujući poraz od Slaven Belupa, počinje potraga za novim trenerom koji će nastaviti voditi momčad na travnjaku Opus Arene.

Stjepanu Tomasu na klupi presuđuju slabi rezultati, a počinje potraga u kojoj se kao moguća rješenja spominju Goran Tomić i Zoran Zekić.

U igri je i Damir Krznar, nekadašnji trener Dinama, koji je danas u Sloveniji dobio otkaz na klupi Maribora.

STJEPAN TOMAS SACKED!

A whole month without a win in the league has led to his dismissal, and the current favorite to take over is Goran Tomić.

Damir Krznar is also being considered if Tomić doesn’t come, and some fans are calling for Zoran Zekić to return.#HNL #Osijek #Tomas pic.twitter.com/CXG7uZP41B

— Croatian Football (@CroatiaFooty) October 2, 2023

Goran Tomić spominje se kao favorit za dolazak na klupu Osijeka, a Zoran Zekić i Damir Krznar su u konkurenciji iz drugog plana.

Osijek je posljednju pobjedu u prvenstvu proslavio 20. kolovoza kod kuće protiv Gorice, a slijedila je slaba serija s tri poraza i dva neriješena rezultata Tomasove momčadi.

Promjena na klupi možda neće biti jedina koja će se dogoditi u Osijeku.

Moguć i Kuleševićev odlazak

Moguć je i odlazak sportskog direktora Ivice Kuleševića, što bi Osječanima donijelo veliki redizajn prije nastavka sezone.

Osijek je trenutno šesti na ljestvici. Ima 12 bodova, koliko je prikupila i Lokomotiva na sedmom mjestu, a vodeći Hajduk bježi velikih devet bodova.

Osječani će dolazećeg vikenda kod kuće u 11. kolu igrati protiv Rudeša, momčadi s posljednjeg mjesta na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom.

Podsjetimo, u ranoj fazi sezone, u drugom kolu, Rudeš je itekako prijetio Osječanima s obzirom na to da je u završnoj fazi prvog poluvremena imao vodstvo od 3:0.

Slijedio je veliki Osijekov preokret i pobjeda s 4:3 na kraju srpnja u Zagrebu, na travnjaku Kranjčevićeve.

(VIDEO) Slaven srušio Osijek: Fantastičan gol Mioča produbio krizu Osijeka

Autor:

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr