U Slovačkoj pri prebrzoj vožnji snimljen – pas za volanom!

Neobičnu fotografiju s kamere za nadzor brzine vozila dobila je prije nekoliko dana policija u Slovačkoj. Na njoj je, na prvi pogled, na vozačkom sjedalu prebrzog automobila nije sjedio čovjek

Kamera za nadzor brzine u selu Šterusy, na zapadu Slovačke, snimila je neobičan prizor, a tamošnja policija je fotografiju podijelila i na svojem računu na Facebooku. Naime, snimajući prekršitelje, koji se tim selom kreću brže od dopuštene brzine kretanja, zabilježeno je kako jednu prebrzu Škodu naizgled vozi – lovački pas.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Škoda se kretala 11 km/h brže od ograničenja, radar ju je uhvatio pri prekršaju, kamera je snimila fotografiju, a zbog neobičnog prizora sve je završilo i na Internetu kao zabava. Malo manje zabavno vjerojatno je bilo vlasniku vozila, jer je policija utvrdila da je upravo on, 31-godišnji muškarac, u spornom trenutku upravljao vozilom. Kad je riječ o psu, vozač tvrdi da mu je on iznenada skočio u krilo netom prije nailaska na prometnu nadzornu kameru.

Vozač, vlasnik psa i Škode, kažnjen je zbog prevelike brzine. Kaznu za neopreznu ili neodgovornu vožnju izbjegao je, budući da policijske kamere nisu bile zabilježile nikakve nagle kretnje vozila, pa je policija povjerovala da je pas za volanom u trenutku snimanja fotografije sjedio samo slučajno.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=706681474830757&set=a.626999019465670

Više o temi

Izvor:Bug.hr